HerNews.gr
Διεθνή

Ariana Grande: Μοίρασε δώρα σε παιδιά σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ

Η Ariana Grande μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πόλης του Μάντσεστερ αυτές τις γιορτές.

Μετά την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, όταν στο τέλος της συναυλίας της εξερράγη βόμβα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες, η Ariana Grande δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και ενισχύει διαρκώς τη φιλανθρωπική οργάνωση Royal Manchester Children’s Hospita.

Η οργάνωση κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες δεκάδων πολύχρωμων δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Σ’ ευχαριστούμε, Ariana! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς μας ασθενείς από την Ariana Grande» έγραψαν στο Instagram.

Τα δώρα δόθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους σε παιδιατρικούς θαλάμους στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford, στο Νοσοκομείο Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ.

«Είναι συγκινητικό που η Ariana Grande για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας» δήλωσε η Τάνια Χάμιντ από το Manchester Foundation Trust Charity. «Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αριάνα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RMCH Charity (@rmchcharity)

Πέρυσι τα Χριστούγεννα η Ariana Grande παρέδωσε 1.000 δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονταν στο Μάντσεστερ.

Το 2020, έδωσε ένα κουπόνι Amazon 100 λιρών σε κάθε νεαρό ασθενή στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ και στο Βασιλικό Ιατρείο του Μάντσεστερ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Είχε τραυματιστεί στο κεφάλι μετά από έντονο καυγά με τον πρώην σύζυγό της – Χρειάστηκε να κάνει ράμματα

HerNews ka

Ο Kanye West σε νέο παραλήρημα υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί – «Πρέπει να σταματήσουμε να τους καταδικάζουμε»

Her News

Lady Gaga: Παντρεύεται με τον αγαπημένο της Michael Polansky;

HerNews ka