HerNews.gr
Ταξίδια

FTN: Η Ελλάδα από τους καλύτερους προορισμούς για χειμερινές διακοπές με ήλιο

Στους πέντε καλύτερους προορισμούς για χειμερινές ηλιόλουστες διακοπές προτείνεται η Ελλάδα σε ειδικό αφιέρωμα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας «Focus on Travel News», μαζί με την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Νότια Γαλλία και την Μάλτα.

Στο αφιέρωμα με τίτλο «Οι καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη για να περάσετε τις χειμερινές σας διακοπές κάτω από τον ζεστό ήλιο» η Ελλάδα παρουσιάζεται ως τρίτη καλύτερη επιλογή για τους τουρίστες, ιδιαίτερα από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, όπως και την Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, η παρουσίαση – με τίτλο «Αξέχαστες χειμερινές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά» είναι ιδιαίτερα εγκωμιαστική για την χώρα μας και κυρίως για τα ελληνικά νησιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που προσφέρει μερικές από τις πιο όμορφες χειμερινές αποδράσεις στον κόσμο. Από τις εκπληκτικές παραλίες της μέχρι τα γραφικά χωριά της, υπάρχει κάτι για όλους.

Αλλά αν ψάχνετε για μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση, τότε μην κοιτάξετε παραπέρα από τα ελληνικά νησιά.

Με τις ήπιες θερμοκρασίες και την εκπληκτική θέα τους, αυτά τα νησιά είναι ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση ή για οικογενειακές διακοπές. Από την πολυτελή Σαντορίνη μέχρι την εκπληκτική Μύκονο, υπάρχει ένα νησί στην Ελλάδα για τις ανάγκες όλων».

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα τονίζεται πως:

«Ο χειμώνας είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεφύγετε από τα πάντα και να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα. Για όσους αναζητούν έναν προορισμό χειμερινών διακοπών, η Ευρώπη προσφέρει πολλά καταπληκτικά μέρη για να εξερευνήσουν και να απολαύσουν».

Επίσης, στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται ιδιαίτερα αναφορά στις ομορφιές της Μεσογείου αλλά και στις καλές ως εξαιρετικές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια του χειμώνα σε αντίθεση με την βόρεια Ευρώπη, που το θερμόμετρο δείχνει «κάτω από το μηδέν» για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Ταξιδέυοντας στη μαγευτική ορεινή Δωρίδα – Ένας υπέροχος προορισμός για τα Χριστούγεννα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έξι παραδοσιακά νησιά της Ελλάδας με παρθένα ομορφιά

HerNews ka

Πώς είναι να ζεις μέσα στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου;

Her News

Κεφαλονιά: Η λίμνη Μελισσάνη μαγεύει με τα γαλαζοπράσινα νερά της

HerNews ka