HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού σήμερα το πρωί το 2.5 ετών κοριτσάκι που είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» από την Κόρινθο. Η μικρή Ευαγγελία νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όμως δεν τα κατάφερε. Είχε μόλις 1% πιθανότητες να ζήσει

Όλες αυτές τις μέρες το 2,5 ετών κοριτσάκι νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση καθώς λόγω του ιού είχε δημιουργηθεί μία φλεγμονή στο κεφάλι η οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμη.

Το κοριτσάκι είχε κολλήσει κορωνοϊό από τη μητέρα της και δύο μέρες αργότερα οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα της στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονταν μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μύκονος: Αυτή είναι η αιθέρια ύπαρξη δίπλα στον Έλον Μάσκ

Her News

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και οι παροχές

Her News

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Διονύσης Σαββόπουλος – Κρίσιμη η κατάστασή του

Her News