HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Δρούτσα: «Πολλοί με έχουν στο μυαλό τους ως “κακιά”, δεν μπορώ να πω ψέματα»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τους τραγουδιστές που καλυτέρα να μην… ήταν σε αυτόν τον χώρο, το σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά των τραγουδιστών και τον λόγο που την θεωρούν «κακιά».

Η στιχουργός μίλησε για τη νέα γενιά τραγουδιστών και ποιούς θαυμάζει.

«Από την νέα γενιά θαυμάζω την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τα περισσότερα πρόσωπα του τραγουδιού, καλυτέρα να μην βρίσκονταν. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν αστεράκι, δεν είναι όλοι πολύ καλές φωνές», δήλωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Για την εμφάνιση των τραγουδιστών η Εύη Δρούτσα τόνισε πως:

«Παίζει ρόλο η εμφάνιση των τραγουδιστών, είχα σχολιάσει τα κιλά και του Βασίλη Καρρά και ενός παίκτη του Fame story». Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης, φοβερός άνθρωπος, αλλά να τον βλέπεις να μην μπορεί να αναπνεύσει, είναι για αυτόν, όχι για εμάς.

Για την κριτική προς το πρόσωπό της, η Εύη Δρούτσα παραδέχεται πως:

«Κάποιοι κάνουν αρνητική κριτική μόνο και μόνο για να συζητιούνται.  Έχω χρεωθεί κριτικές και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πολλοί με έχουν στο μυαλό τους ως κακιά, δεν μπορώ να πω ψέματα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Night Out: Ο Κώστας Τσουρός δεν αντέχει άλλο την Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Ελεωνόρα Μελέτη “παγώνει”

Her News b

Νίκος Μακρόπουλος: «Να μη σε βρει αυτό που έπαθε ο Μπο με την Καρολίνα»

Her News

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η αγωνία της μαμάς μου ήταν να μη με καταπιεί ο ανταγωνισμός, το άγχος & η ανασφάλεια αυτής της δουλειάς»

HerNews ka