HerNews.gr
Ψυχαγωγία

5+1 επερχόμενες ταινίες το 2023 που ανυπομονούμε να δούμε

Το επερχόμενο έτος υπόσχεται ένα σωρό διαφορετικούς τίτλους, από το συνηθισμένο της Marvel (Quantumania) μέχρι την επανεκτέλεση (Little Mermaid) και το (Indiana Jones, μια από τις καλύτερες σειρές ταινιών) που επιστρέφει, όπως και ο John Wick, το franchise που εξακολουθεί να περπατά στη γραμμή ανάμεσα σε ταινίες δολοφόνων και κατασκοπευτικές ταινίες. 

Οι επερχόμενες ταινίες υπόσχονται κάτι για όλους, από όσους αγαπούν τις ταινίες μυστηρίου μέχρι τους γνώστες των ταινιών τρόμου.

Ναι, θα μπορούσαμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε περισσότερες ταινίες LGBTQ+ , αλλά οι καλύτερες ρομαντικές ταινίες τείνουν να βγαίνουν στο τέλος της χρονιάς ούτως ή άλλως, οπότε μην απογοητεύεστε πολύ αν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Πάμε να δούμε μερικές από τις ταινίες που θα είναι σύντομα στις οθόνες μας και ήδη υπόσχονται πολλά…

1. M3GAN (6 Ιανουαρίου)

Είναι μια νέα περιστροφή στο είδος τρόμου καταραμένης κούκλας με μια υπόθεση που μας θυμίζει Black Mirror και μια ατμόσφαιρα πιο κοντά στο Ready or Not. Και καλώς ήρθες πίσω, Άλισον Γουίλιαμς! Μας έλειψες.

2. Magic Mike’s Last Dance (10 Φεβρουαρίου)

Η τελευταία δόση στην ωδή του Στίβεν Σόντερμπεργκ στη συγκινητική ταινία, πέφτει κοντά στις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου και υπόσχεται να είναι η καλύτερη όλων των εποχών: Τελειώνει με μια ακολουθία χορού 30 λεπτών. 

3. Cocaine Bear (24 Φεβρουαρίου)

Χρειάζεστε περισσότερα από τον τίτλο για να σας δελεάσει; Σε σκηνοθεσία Ελίζαμπεθ Μπανκς και βασισμένη χαλαρά σε αληθινή ιστορία, μια συμφωνία ναρκωτικών πάει στραβά και ένας γιγάντιος γκρίζλι μπαίνει σε ένα απόθεμα του Bolivian Marching Powder. Αρκούδα κοκαΐνης!

4. Creed 3 (3 Μαρτίου)

Ο πρωταγωνιστής Michael B. Jordan μπαίνει πίσω από την κάμερα για την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια. Ο νεαρός Άδωνις βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου όταν ένας φίλος από την παιδική του ηλικία ξαναεμφανίζεται και τον προκαλεί, τον οποίο υποδύεται ο Τζόναθαν Μέιτζορς, ο οποίος πρόκειται να περάσει αρκετά τη χρονιά.

5.John Wick: Κεφάλαιο 4 (24 Μαρτίου)

Το γλαφυρό και βίαιο έπος του John Wick συνεχίζεται καθώς ο Keanu Reeves επιστρέφει για ακόμη περισσότερη εκδίκηση και αιματοχυσία. Υπάρχει ήδη μια spin-off σειρά στα σκαριά, οπότε περιμένετε κάποια παγκόσμια οικοδόμηση της κοινωνίας των υπόγειων δολοφόνων καθώς το franchise επεκτείνεται.

6.Barbie (21 Ιουλίου)

Μετά από μια μακρά, μακρά, μακρά διαδικασία ανάπτυξης με πολλούς αστέρες και σκηνοθέτες να μπαίνουν και να βγαίνουν, η ταινία Barbie κατευθύνεται επιτέλους στους κινηματογράφους. Έχουμε ήδη εμμονή με τις σκηνικές φωτογραφίες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Θα πρωταγωνιστήσει στη 12η σεζόν του “American Horror Story”

HerNews ka

Αφιερωματική Συναυλία «Σμυρνέϊκο Μινόρε» με την Γλυκερία και τον Παντελή Θαλασσινό στο Βεάκειο Θέατρο

Her News

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Τελευταία συναυλία για φέτος στις 4 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Her News