HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Είτε το κάνεις ήδη, είτε έχεις ακούσει αυτή τη συμβουλή από τις φίλες σου. Όπως και να έχει, αποκλείεται να μη γνωρίζεις το «έθιμο» που αφορά την Πρωτοχρονιά και τα κόκκινα εσώρουχα.

Είναι μία νέα παράδοση που θέλει το νέο έτος να είναι ιδιαίτερα καλό για την ερωτική μας ζωή, αν το υποδεχτούμε φορώντας κόκκινα εσώρουχα. Γιατί όμως κόκκινα; Γιατί όχι μαύρα ή κάτι άλλο;

Ο λόγος είναι απλός, αφού το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την τύχη στον έρωτα, το πάθος και την ευτυχία.

Στον Μεσαίωνα, ο κόσμος δεν φορούσε κόκκινα εσώρουχα, καθώς ήταν το χρώμα που συνδεόταν με τον Διάβολο και την αμαρτία. Κάποιες γυναίκες όμως φορούσαν κόκκινα εσώρουχα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και είχαν τύχη, καθώς προσέλκυαν ευκατάστατους άνδρες, ή έβρισκαν το χαμένο πάθος στις υπάρχουσες σχέσεις τους.

Ένας λαός που έκανε παράδοση το κόκκινο εσώρουχο την γιορτινή αυτή ημέρα είναι οι γείτονές μας και γνωστοί για τη γοητεία τους, Ιταλοί. Κάθε χρόνο φορούν κόκκινα εσώρουχα κατά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να τους βρει με αυτά το νέο έτος.

Δοκίμασέ το λοιπόν κι εσύ ακόμη και αν δεν πιστεύεις σε προκαταλήψεις. Το συγκεκριμένο έθιμο, ειδικά αν γίνει κατόπιν συνεννόησης με την υπόλοιπη κοριτσοπαρέα, μπορεί να γίνει αρκετά διασκεδαστικό!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Crème Brûlée: H στάση που υπόσχεται αξέχαστο πρωινό σεξ

HerNewskl

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b

Αποχή από το σεξ: Επηρεάζει τελικά την υγεία;

Her News