HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νικηφόρος: «Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, νομίζω χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό»

Ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις γιορτινές μέρες και για την κίνηση στα νυχτερινά μαγαζιά αυτή την περίοδο.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ήδη εδώ και μέρες οι πληρότητες στον κλάδο της εστίασης αγγίζουν το 100%, με τους καταστηματάρχες και τους σεφ να ετοιμάζουν πυρετωδώς τα εορταστικά μενού.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα νυχτερινά κέντρα με τα… παραδοσιακά πλέον μπουζούκια να έχουν πληρότητα που αγγίζει το 100%.

Ρεβεγιόν στο σπίτι, φαγητό και μετά… διασκέδαση έχει το «μενού» για τις γιορτινές αυτές μέρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την κίνηση των ημερών στα νυχτερινά μαγαζιά και την ανταπόκριση του κόσμου.

«Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, νομίζω χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό. Πραγματικά πιστεύω ότι ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει έξω και το ευχαριστιέται και είμαστε και εμείς πολύ χαρούμενοι που τον κάνουμε να «ξεχνάει» τα προβλήματά του», είπε αρχικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Αυτές τις μέρες διευρύνεται λίγο το ωράριο, ανάλογα με τις ορέξεις πάει λίγο παραπάνω, και εμείς κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους κάνουμε να περνούν όμορφα. Σήμερα μία ώρα πιο μετά θα πάμε, είναι συνηθισμένο αυτή την ημέρα. Είναι όμως και το σύνηθες των ημερών, βλέπεις ότι ο κόσμος θέλει να μείνει μέχρι το πρωί έξω», πρόσθεσε σχετικά με το ωράριο των γιορτινών ημερών που τείνει να διευρύνεται.

«Όλα πάνε πολύ καλά και είναι δυναμική η σεζόν, και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα για τις γιορτές, γιατί στις γιορτές βγαίνει και διαφορετικός κόσμος από ότι βγαίνει συνήθως. Είναι άνθρωποι που δεν συνηθίζουν να βγαίνουν, αλλά επειδή έχουν τώρα την άδειά τους, έχουν διάθεση να βγουν κι θα κάνουν μία συμβολική έξοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά αναφορικά με τον κόσμο που βγαίνει να διασκεδάσει.

Όσον αφορά στο κόστος, ο Νικηφόρος δεν παρέλειψε να σχολιάσει:

«Ενώ έχουμε ενεργειακή κρίση, ακρίβεια και υπάρχουν διάφορα προβλήματα, περιέργως, ενώ έχουν ανέβει οι τιμές στα κέντρα διασκέδασης, ο κόσμος χαλάει πολύ περισσότερο και είναι ένα θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εμάς τους τραγουδιστές αυτό».

«Θεωρώ ότι έπαιξε και ρόλο ο τουρισμός που είχαμε πολλά έσοδα και κινήθηκε το χρήμα. Επίσης και ο καιρός βοήθησε, δεν έχουμε βαρύ χειμώνα να χαλάει ο κόσμος περισσότερα στην ενέργεια. Υπάρχει μία τάση για έξοδο αλλά εμάς μας χαροποιεί αυτό, το είχαμε ανάγκη μετά από τόσα χρόνια», υπογράμμισε κλείνοντας ο γνωστός τραγουδιστής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Λαμπίρη: “Η τηλεόραση με έκανε να χάσω τον εαυτό μου”

Her News

Φαίη Σκορδά: Ποια είναι τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα της

HerNewskl

Σάσα Μπάστα: “Τον αδελφό μου τον είχαν ξεγράψει και ξύπνησε στα χέρια μου”

Her News