HerNews.gr
Σχέσεις

Τι βρίσκουν ελκυστικό οι άντρες σε μια γυναίκα;

Τι είναι αυτό που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικό σε μια γυναίκα; Είναι η εμφάνισή τους, η προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, το χαμόγελο ή ένας συνδυασμός ορισμένων χαρακτηριστικών;

Μια εφαρμογή εξωσυζυγικών γνωριμιών – η Gleeden – διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα μεταξύ 15.000 χρηστών σε κορυφαίες πόλεις της Ινδίας για να κατανοήσει τις κορυφαίες ιδιότητες μιας γυναίκας που αρέσουν στους άνδρες και να τις κάνουν ελκυστικές.

Ενώ οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από την προσωπικότητα ενός άνδρα, πιστεύεται ότι οι άνδρες είναι εγγενώς πιο οπτικοί αναζητητές. Ωστόσο, αυτή η ιδέα άλλαξε με την πάροδο του χρόνου καθώς οι millennial άνδρες θέλουν πλέον οι σύντροφοί τους να είναι ίσες, να πρωτοστατούν, να είναι παθιασμένες, με αυτοπεποίθηση, διανοούμενες και να ζουν τη ζωή στο έπακρο.

Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που βρίσκουν οι άντρες ελκυστικά πάνω σε μια γυναίκα;

1. Το στυλ τους

Οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες να φορούν τα καλύτερα ρούχα και αυτό τους δίνει την πρώτη εντύπωση για τη γυναίκα που ενδεχομένως τους ενδιαφέρει. Casual ντύσιμο, ντύσιμο με glam  μαλλιά και μακιγιάζ κάνει μια μόνιμη εντύπωση σε έναν άντρα.

2. Η ισότητα

Αν και το φυσικό ένστικτο ενός άνδρα να περιποιηθεί τη γυναίκα του είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει εντελώς, υπάρχουν ακόμα τομείς που έχουν αλλάξει. Η σύγχρονη κοινωνία μας έχει να κάνει με την ισότητα και πράγματα όπως η λήψη αποφάσεων σε μια σχέση ως ίσοι είναι σίγουρα ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έλκεται από μια γυναίκα.

3. Όταν μια γυναίκα παίρνει αποφάσεις

Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι δύσκολο για τους άντρες να συνεχίσουν να πρωτοστατούν, είτε σε συζητήσεις είτε σε αποφάσεις όσο είστε μαζί. Το να έχεις μια γυναίκα που δεν διστάζει να αναλάβει την ηγεσία και να ξεκινήσει σε διαφορετικά επίπεδα είναι μια σημαντική αλλαγή για έναν άντρα και κάνει μια γυναίκα αμέσως πιο επιθυμητή στα μάτια του.

4. Η αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο

Τίποτα δεν λάμπει περισσότερο από την αυτοπεποίθηση και το να είσαι περισσότερο από άνετος για αυτό που είσαι. Το να βλέπεις μια γυναίκα να έχει αυτοπεποίθηση για τον εαυτό  της είναι κάτι από το οποίο ένας άντρας απλά δεν μπορεί να κοιτάξει αλλού. Για να μην ξεχνάμε – ένα καλό χαμόγελο πηγαίνει ακόμα πιο μακριά!

5. Όταν γελάτε με τα αστεία τους

Ας το αποδεχτούμε, οι άντρες λατρεύουν να κάνουν τις γυναίκες να γελούν. Θα καταλήξουν σε πολλά πράγματα μόνο για να φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μιας γυναίκας και αν το εκτιμήσει αυτό σίγουρα θα κάνει την καρδιά του να φτερουγίσει.

6. Όταν κρατάς την ίντριγκα

Οι άντρες εκτιμούν πραγματικά τη σημαντικότητα του κυνηγητού και την ικανότητα μιας γυναίκας να τους κρατά το ενδιαφέρον και το ενθουσιασμό για να μάθουν περισσότερα για αυτήν. Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν απολύτως επιθυμητό.

Συμπεριφορές που δηλώνουν ότι ένας άντρας είναι ερωτευμένος μαζί σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Ποια είναι τα 3 πιο κοινά προβλήματα;

Her News b

Αληθινές φίλες: Δες πώς θα τις αναγνωρίσεις

Her News

Πώς να σταματήσετε να τσακώνεστε με τον σύντροφο σας

Her News