HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Οι ενοχλητικοί τύποι ζευγαριών που δεν αντέχουμε

Εδώ θα πούμε αλήθειες! Ωραίες οι σχέσεις και πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε ευτυχισμένα ζευγάρια στον δρόμο. Όμως υπάρχουν ορισμένοι τύποι ζευγαριών που όλοι έχουμε πετύχει έστω μια φορά στη ζωή μας και μας έχουν εκνευρίσει με τη συμπεριφορά τους.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι λοιπόν οι τύποι των ζευγαριών που πραγματικά μας τη σπάνε! (Αν βλέπεις εσένα και το ταίρι σου κάπου παρακάτω, προλαβαίνετε να διορθωθείτε!)

Οι φίλοι – ζευγάρι «φάντασμα»

Ξέρεις ότι υπάρχουν. Κάποτε ήταν φίλοι σου και βγαίνατε. Είναι αυτοί οι φίλοι που κάνουν σχέση και εξαφανίζονται από την παρέα. Όποτε τους τηλεφωνείς, πάντα είναι μαζί και «έχουν κανονίσει». Κάνουν τα πάντα μαζί, και η φίλη σου δεν θα διστάσει να φέρει το αγόρι της, ενώ είπατε πως θα βγείτε κοριτσοπαρέα. Φυσικά, όταν χωρίσουν θα σε θυμηθούν.

Το ζευγάρι των social media

Αυτό το ζευγάρι ζει μέσα από την προβολή στα social media. Ανεβάζουν τα πάντα στο Instagram, από τον καφέ που θα πιούν το πρωί, μέχρι την ταινία που θα δουν αγκαλιά το βράδυ. Φυσικά κάτω από κάθε post δεν γίνεται να λείπουν τα hashtags #myman, #myking, #mywoman, #myqueen, #couplegoals και άλλα τέτοια.

Το ζευγάρι που δεν τα βρίσκει σε τίποτα

Διαφωνούν για τα πάντα. Από το τι θα φάνε σήμερα, μέχρι το πού θα πάνε διακοπές. Η μέρα και η νύχτα. Και δεν πτοούνται ακόμη κι όταν είναι μπροστά σε άλλους. Παρότι είναι τόσο διαφορετικοί, σε σημείο που να γίνονται ίσως και τοξικοί ο ένας για τον άλλον, δεν χωρίζουν. Τελικά, ίσως να παραμένουν μαζί για να σου σπάνε τα νεύρα!

Οι «βρείτε κανένα δωμάτιο»

Last but not least… οι ασυγκράτητοι. Δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας πάνω από τον άλλο, ακόμη κι όταν μαζεύεστε παρέα για έναν απλό καφέ. Τα φιλιά δίνουν και παίρνουν, ακόμη κι αν οι υπόλοιποι γύρω τους συζητούν. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο «awkward», αν είσαι μόνη μαζί τους και νιώθεις πως κρατάς το φανάρι. Εάν τους πεις και τίποτα, στην καλύτερη θα πουν ότι ζηλεύεις. Στην τελική απλά… get a room!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή είναι η Νο. 1 φράση που χρησιμοποιείται στις επιτυχημένες σχέσεις

Her News

Κακό timing: Υπάρχει στον έρωτα ή είναι απλά μια δικαιολογία;

Her News b

Η σημασία που έχουν τα ταξίδια στην ενίσχυση του γάμου και της σχέσης

HerNews ka