HerNews.gr
Beauty

Θεραπείες περιποίησης δέρματος & Τάσεις ομορφιάς για το 2023

Οι επαγγελματίες στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος είχαν πολύ καλό ένστικτο τα τελευταία χρόνια και η θεαματική ανάπτυξή της είναι η καλύτερη απόδειξη που διαθέτουμε!
Ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή τον τρόπο ζωής, υπάρχει μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για εσάς. Κάθε άτομο μπορεί να επωφεληθεί από την επένδυση σε ένα προϊόν ή θεραπεία περιποίησης δέρματος.

Γιατί οι θεραπείες περιποίησης της επιδερμίδας είναι απαραίτητες στις μέρες μας;

Κάθε χρόνο, το περιβάλλον αλλάζει. Το κλίμα αλλάζει, ο τρόπος ζωής μας είναι πιο απαιτητικός, το επίπεδο ρύπανσης έχει αυξηθεί, τα τρόφιμα επεξεργάζονται και ούτω καθεξής. Έχει γίνει προφανές ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν το μυαλό και το σώμα μας.

Πολλές αμφιλεγόμενες μελέτες προσπάθησαν να αποδείξουν τη σχέση μεταξύ του τρόπου ζωής και των προβλημάτων περιποίησης της επιδερμίδας (ιδιαίτερα της ακμής). Από το φαγητό που τρώμε μέχρι το επίπεδο του στρες που έχουμε στη δουλειά, όλα μπορούν να συμβάλουν σε κάποιου είδους δερματική βλάβη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς για το 2023!

Κρυοθεραπεία

Είτε επιλέγετε γκάτζετ κρυοθεραπείας είτε επιλέγετε καλλυντικές σφαίρες πάγου είτε απλά παγάκια, η κρυοθεραπεία θα βελτιώσει την υφή του δέρματός σας. Είναι γνωστό στη βιομηχανία ομορφιάς ότι τα κρύα αντικείμενα που εφαρμόζονται στο πρόσωπό σας διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνουν τις φλέβες και βελτιώνουν τις λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος.

Επομένως, έχοντας αυτό κατά νου, είναι αρκετά προφανές ότι η κρυοθεραπεία δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα των τάσεων περιποίησης του δέρματος για το 2023. Εάν επιθυμείτε ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας τότε σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα εξειδικευμένα κέντρα ιατρικής αισθητικής Dibeauty που διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας!

Μη επεμβατικές θεραπείες

Αν θέλετε να ακολουθήσετε μια τεχνική χωρίς πόνο, αυτή η νέα θεραπεία προσώπου είναι από τα καλύτερα παραδείγματα. Από χημικά πίλινγκ μέχρι τη λιπόλυση, το botox, το λίφτινγκ προσώπου ή θεραπείες με λέιζερ, όλα αυτά είναι εδώ για να βελτιώσουν την υφή του δέρματός σας και να σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα φέτος.

Dermapen

Το Microneedling ήταν ήδη δημοφιλές τον τελευταίο χρόνο, αλλά σίγουρα θα είναι μια από τις καλύτερες τάσεις περιποίησης του 2023. Αυτή η τεχνική λειτουργεί τρυπώντας το δέρμα με μερικές μικροσκοπικές βελόνες.

Το κύριο πλεονέκτημα της τεχνικής Microneedling είναι ότι διεγείρει το δέρμα ώστε να παράγει περισσότερο κολλαγόνο κάνοντάς το πιο καθαρό, αναζωογονημένο και επανορθωμένο. Συνιστάται, ειδικά αν θέλετε να απαλλαγείτε από σημάδια ακμής ή ρυτίδες. Για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τη θεραπεία περιποίησης δέρματος Microneedling 4 ή 5 φορές, και μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου.

Dermarolling

Το Dermarolling πρόκειται να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς το 2023. Αυτή η τεχνική έχει τα ίδια οφέλη με το microneedling. Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ότι το dermarolling είναι λιγότερο ‘επιθετικό’ στο δέρμα από το microneedling με dermapen. Καθώς το dermapen διεισδύει βαθύτερα στον ιστό του δέρματος, συνιστάται να χρησιμοποιείται μόνον από επαγγελματία αλλά το dermaroller μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σπίτι.

Ρετινοειδή

Τα ρετινοειδή είναι ενεργά συστατικά που προέρχονται από τη βιταμίνη Α, που χρησιμοποιούνται για καλλυντικούς σκοπούς. Οι οροί που βασίζονται σε ρετινοειδή χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της ακμής, της μελάγχρωσης, της γήρανσης ή της βλάβης από τον ήλιο.

Οι θεραπείες ρετινόλης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου. Μετά την εφαρμογή μιας θεραπείας με ρετινοειδή, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προστασία SPF 50+ (ακόμα και το χειμώνα), καθώς το προϊόν αυξάνει τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος, υπερμελάγχρωσης και ηλιακής ακτινοβολίας.

Fillers

Υπάρχουν πολλά Fillers προσώπου, αλλά τα Fillers με υαλουρονικό οξύ είναι τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης botox και Fillers κολλαγόνου. Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, θα επιλέξετε και την ανάλογη θεραπεία. Οι κυρίες προτιμούν τα Fillers, αναζητώντας ένα αποτέλεσμα λίφτινγκ προσώπου, μια πιο ανανεωμένη, νεανική όψη ή για να απαλλαγούν από τις ρυτίδες και τα σημάδια ακμής. Τα ενέσιμα Fillers διαρκούν έως και 6 μήνες.

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις το ωραιότερο δώρο για εσένα και τις φίλες σου, επιλέγοντας τις καλύτερες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα!

Fillers ή αλλιώς… για πάντα νέα: Η δημοφιλής μέθοδος για την αποκατάσταση και τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του προσώπου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 3 συστατικά για επιδερμίδες με τάση για ακμή

Her News

Τα Scrubs με καφέ έχουν πραγματικά οφέλη για την περιποίηση του δέρματος;

HerNews ka

Πώς να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας και πότε

HerNews ka