HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Ιανουαρίου

Ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 2 έως 8 Ιανουαρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με πολλές φιλικές επαφές και άτομα που είναι διαθέσιμα να σας βοηθήσουν να πετύχετε τα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σχέση με άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα ήθελα να αποφύγετε να κάνετε παραπάνω έξοδα απ´ ότι αντέχει το πορτοφόλι σας και να αποφύγετε να τζογάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Τα ζώδια του Ταύρου από την αρχή της εβδομάδας, θέλετε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και μόνο εσάς. Δεν σας ενδιαφέρει τι λένε οι υπόλοιποι και πολύ καλά κάνετε. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα εστιάστε πολύ στο επαγγελματικό σας κομμάτι και θα αναζητήσετε τη καταξίωση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μετακινηθείτε με πολύ δικά σας άτομα και θα περάσετε και όμορφα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει να επεκταθείτε και να ταξιδέψετε. Αρκετοί από εσάς μπορείτε αν θέλετε να κάνετε και επενδύσεις στο εξωτερικό. Εννοείται πως μπορείτε να το κάνετε. Αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε κάποια χρήματα παραπάνω λόγω εορτών. Θα ήθελα όμως να μην το παρακάνετε, γιατί θα μείνετε στο τέλος της εβδομάδας άφραγκοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές φιλικές επαφές και φίλους σας προσκαλούν για να περάσετε μαζί κάποιες μέρες. Δεν θα ήθελα να αρνηθείτε, αν σκέφτεστε ότι θα αφήσετε την οικογένεια μέρες γιορτινές. Ξεπεράσετε το και φροντίστε να κάνετε κάτι ευχάριστο και για εσάς επιτέλους. Αρκετά κάνατε, είναι η στιγμή να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για τα ζώδια του Λέοντα, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη να περναει στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτόματα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε γάμους, σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα, αν είστε αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ζευγαρώσετε. Αρκετοί θα εστιάσετε  λίγο παραπάνω στην εργασία, αλλά μέρες γιορτινές είναι, χαλαρώστε και λίγο η δουλειά δεν φεύγει εκεί είναι και σας περιμένει.,

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για τα ζώδια της Παρθένου, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη εύνοια, καθώς μπορείτε να ταξιδέψετε να ονειρευτείτε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μπορεί να σας προβληματίσουν οι επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, αλλά όπως και να έχει, δώστε τους μια ευκαιρία να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με φίλους.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα, με πολύ φλερτ χαρά και διασκέδαση. Οι αδέσμευτοι, άνετα μπορείτε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία και αυτό να σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Τώρα αν έχετε παιδάκια, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές και επιτέλους βρίσκετε το χρόνο να ασχοληθείτε μαζί τους. Αρκετοί από εσάς θα κατάφερε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για τα ζώδια του Σκορπιού, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί αποφασίζετε επιτέλους να γνωρίσετε το συντροφό στην οικογενειά σας. Αρκετοί αποφασίζετε και μια επισημοποίηση και πολύ καλά θα κάνετε. Τώρα, αν θελήσετε να κάνετε μια οικονομική επένδυση, θα ήθελα να τη κάνετε και να αφήσετε τις φοβίες σας στην άκρη Ακόμα θα υπάρξει εύνοια σε θέματα εξωτερικού.     

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα, ξεκινάει με ιδιαίτερη εύνοια για εσάς καθώς μπορείτε να ρίξετε γέφυρες με πολύ δικά σας άτομα και να φτιάξουν και πάλι οι σχέσεις. Είναι μέρες αγάπη και συγχώρεσης, γι αυτό επικοινωνήστε μαζί τους και δείτε πως όλα μπορούν να διορθωθούν. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε ταξιδάκι αναψυχής και θα περάσετε πολύ ωραία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς, η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σας. Αυτό σημαίνει αύξηση χρημάτων και κατά συνέπεια θα φτιάξει η ψυχολογία σας. Αρκετοί θα έχετε και συναισθηματική ασφάλεια με άτομα που θα σας δείξουν την αγάπη τους. Επίσης, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα δικά σας ζώδια αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο,  θα αρχίσετε να λάμπετε και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Τώρα, αν είστε μόνοι σας, σίγουρα θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποκτήσετε ένα σύντροφο. Μην αφήσετε λοιπόν ευκαιρίες να πάνε χαμένες και βγείτε προς τα έξω. Αρκετοί θα πάρετε και χαρές από τα παιδιά σας, αν έχετε φυσικά.                    

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες επαφές που θα κάνετε λίγο κρυφά και παρασκηνιακά. Προσοχή μόνο να μην αποκαλυφθείτε. Αρκετοί από εσάς κλείνετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες και τα βρίσκετε με πολύ δικά σας άτομα που είχατε ψυχραθεί για κάποιο λόγο. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία να τα βρείτε που είναι μέρες αγάπης και συγχώρεσης.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Προσοχή! Αυτά τα 3 ζώδια εξακολουθούν να έχουν εμμονή με τους πρώην τους

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Ιουνίου

HerNewskl

Ένας οδηγός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Her News