HerNews.gr
DECORNEWS

Decor: Γιατί να κρατήσεις τα φωτάκια στο σπίτι σου και μετά τις γιορτές

φωτάκια αποτελούν το βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης κάθε σπιτιού. Είναι όμως και μια υπέροχη ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού σε οποιαδήποτε περίοδο και εποχή!

Λίγο πριν ξεστολίσεις λοιπόν, τι θα έλεγες να εκμεταλλευτείς τα αγαπημένα λαμπιόνια στο σπίτι σου; Αν κοιτώντας και μόνο τα λαμπερά φωτάκια δεν πείθεσαι, δες γιατί να το κάνεις:

Γιατί είναι οικονομικά

Τα φωτάκια μπορείς να τα βρεις παντού και σε αρκετά προσιτές τιμές. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να τα επιλέξεις ανά πάσα στιγμή και δεν θα χρειαστείς μια περιουσία για να τα αντικαταστήσεις, αν σου χαλάσουν. Αντιθέτως, είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις που μπορείς να επιλέξεις και μπορείς να τα αλλάξεις όποτε θες. 

Γιατί φωτίζουν δύσκολα σημεία του σπιτιού

Σαφώς και μπορείς να τοποθετήσεις σποτάκια στις οροφές, αλλά γιατί να μπλέκεις με μερεμέτια και να ταλαιπωρείσαι, όταν μπορείς απλά να κρεμάσεις τα λαμπάκια σου στα πιο σκοτεινά σημεία του σπιτιού;

Γιατί δημιουργούν ατμόσφαιρα

Ο χαμηλός φωτισμός σε μια γωνιά του σπιτιού μπορεί να δημιουργήσει την χαλαρωτική ατμόσφαιρα που πολλές φορές χρειάζεσαι και που συνήθως παρέχουν τα αναμμένα κεριά. Μην σκέφτεσαι μόνο τα χριστουγεννιάτικα πολύχρωμα λαμπιόνια που αναβοσβήνουν. Υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε μονόχρωμα φωτάκια που θα δώσει στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου τον απαραίτητο ρομαντισμό.

Τώρα λοιπόν που θα μαζέψεις σιγά – σιγά τα χριστουγεννιάτικα, κράτησε τα φωτάκια και παίξε με αυτά για τη νέα σου διακόσμηση!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να δημιουργήσετε ένα διαχρονικό υπνοδωμάτιο

HerNews ka

Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το coffee table

Her News

Έξυπνες ιδέες αποθήκευσης για μικρό υπνοδωμάτιο

Her News