HerNews.gr
Σχέσεις

Ποια είναι τα πιο ελκυστικά σημεία σε έναν άνδρα

Όλες οι γυναίκες, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε συζητήσει με τις φίλες μας ποια είναι τα χαρακτηριστικά που προσέχουμε πρώτα σε έναν άνδρα.

Όσο και να λέμε πως το παν είναι η προσωπικότητα και το χιούμορ του… κακά τα ψέματα! Η πρώτη εντύπωση ξεκινά από την εμφάνιση και η κάθε γυναίκα έχει το δικό της προσωπικό γούστο.

Όμως φαίνεται πως ανεξάρτητα από το γούστο της κάθε μίας, υπάρχουν κάποια σημεία στον άντρα που συμφωνούν όλες πως είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.

Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στο γυναικείο μάτι και αναδεικνύουν τη γοητεία του άνδρα που έχουν απέναντί τους.

Ας δούμε ποια είναι:

Χέρια

Τα χέρια ενός άνδρα βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των γυναικών. Είτε είναι οι ώμοι, είτε ολόκληρα τα χέρια, πολλές είναι οι γυναίκες που τα παρατηρούν.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τον πολύ διαδεδομένο μύθο με την αναλογία των δαχτύλων του χεριού και του ανδρικού μορίου…

Λαιμός

Ο λαιμός είναι κατεξοχήν ερωτικό σημείο τόσο γυναικείο όσο και στο ανδρικό στο σώμα. Πρόκειται άλλωστε για μία γνωστή ερωτογενή περιοχή. Με ένα ωραίο πουκάμισο ή και ένα απλό  T- shirt, ο λαιμός καταφέρνει να τραβήξει λίγο παραπάνω το βλέμμα και την προσοχή από μια γυναικεία παρουσία.

 Jawline

Οι έντονες γωνίες στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο σαγόνι, δείχνουν αρρενωπότητα, δίνοντας ένα ατού στην εμφάνιση του άνδρα που μας τράβηξε την προσοχή.

Σε σχετικές έρευνες, ανάμεσα σε πορτρέτα ανδρών με έντονο jawline και άλλων που δεν είχαν έντονες γωνίες στο πρόσωπο, οι περισσότερες γυναίκες επέλεγαν τους πρώτους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να πας την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο

Her News

Πώς να είστε πραγματικά ευτυχισμένες όταν είστε ελεύθερες

Her News

Σχέση από απόσταση: Πώς θα κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη

Her News