HerNews.gr
Σχέσεις

Intuitive dating: Τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις αν είσαι single

Τα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως αμήχανα, αφού θυμίζουν μίνι συνέντευξη. Δεν αρκεί μόνο να σου αρέσει ο άλλος εμφανισιακά. Και δικαιολογημένα αφού για να υπάρξει μία σύνδεση θα πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν που έχεις απέναντί σου. Να τον ρωτήσεις πράγματα και αντίστοιχα να ερωτηθείς και εσύ.

Τίποτα όμως δεν είναι πιο σημαντικό από τη διαίσθησή μας και αυτό ακριβώς μας θυμίζει το intuitive dating. Το νέο trend των ραντεβού για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε μας υπενθυμίζει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας.

Αν έχεις βγει με κάποιον που σου άρεσε πολύ και η πρώτη σου αντίδραση είναι να του στείλεις μήνυμα, το intuitive dating σε προκαλεί να το κάνεις, χωρίς να σκέφτεσαι αν πρέπει ή δεν πρέπει. Όταν ξέρεις τον εαυτό σου και δεν ακολουθείς τους τυπικούς κανόνες, βγαίνεις ραντεβού και εμπιστεύεσαι τυφλά αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, αν ανήκεις σε εκείνους που βγαίνουν συνέχεια ραντεβού, αυτή η διαδικασία σε βοηθά να ακούσεις τα θέλω σου, να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις τις δοκιμές σου ώστε να μάθεις ποιος τύπος σου αρέσει και ποιος όχι.

Θυμήσου ότι είναι σημαντικό να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις εσύ και να μην αφήνεις τους άλλους να επιλέγουν. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να αλλάξεις προκειμένου γίνεις αρεστή στο άλλο άτομο. Αν θες να κάνεις κάτι για σένα καν’ το, αλλά για να ευχαριστήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και όχι αυτόν που σε ενδιαφέρει. Για να περνάς πολύ ωραία και χωρίς να κάνεις dating.

Συμπεριφορές που δηλώνουν ότι ένας άντρας είναι ερωτευμένος μαζί σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ενισχύοντας την επικοινωνία με τον σύντροφο μας: Ο δρόμος για μια επιτυχημένη σχέση

Her News

Social media: Η αρνητική επίδραση που έχουν στις σχέσεις

Her News

Tips για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Her News