HerNews.gr
Μόδα

Τα καλύτερα outfit των celebrities για την Πρωτοχρονιά του 2023

Οι αγαπημένες μας celebrities που δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν όλη τη χρονιά δεν θα μπορούσαν να μην κλείσουν το έτος με κάτι εξίσου λαμπερό και εντυπωσιακό.

Αυτό που κυριαρχεί για ακόμη μια φορά στα outifit των celebrities και έχει γίνει το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, είναι φυσικά οι παγιέτες και γενικά οτιδήποτε λαμπιρίζει και έχει γκλίτερ. 

Εν τω μεταξύ, η Μάιλι Σάιρους, η Πάρις Χίλτον και η Κάρντι Μπι ήταν μεταξύ των σταρ που ανέβηκαν στη σκηνή τις τελευταίες στιγμές του 2022, με εμφανίσεις που περιελάμβαναν λαμπερά μίνι εντυπωσιακά φορέματα.

Παρακάτω, δείτε τα καλύτερα ρούχα των celebrities που ξεχωρίσαμε για φέτος.

#1 Μάιλι Σάιρους

Το μοναδικό “Miley’s New Year’s Eve Party” της ποπ σταρ ήταν αναμενόμενα γεμάτο μόδα, με την Μάιλι Σάιρους να παρουσιάζει μια σειρά από φανταστικά vintage στυλ outfit από Versace, Bob Mackie, Yves Saint Laurent, Gucci και άλλα.

#2 Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον φόρεσε ξανά ένα παρόμοιο φόρεμα με εκείνο που φορούσε στα 21α γενέθλια της με παρόμοιο ασορτί κολιέ και makeup/ μαλλιά στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους και νομίζουμε ότι αυτή τη φορά ήταν πολύ καλύτερο.

#3Έμιλι Ραταϊκόφσκι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

H Έμιλι επέλεξε και εκείνη να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα σε χρυσό χρώμα το οποίο ταίριαζε πολύ με τα χρώματά της και θύμιζε λίγο αυτό της Πάρις Χίλτον.

#4 Σελίνα Γκόμεζ και Νίκολα Πελτζ

Oι δυο φίλες που έκανα μάλιστα πρόσφατα και ίδιο τατουάζ, επέλεξαν να φορέσουν ίδιο φόρεμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (πρέπει να είναι πολύ αγαπημένες). Το mini φόρεμα με ασημί παγιέτες που επέλεξαν να φορέσουν, είναι από Valentino και το συνδύασαν με ασορτί διάφανα πέδιλα.

#5 Κάιλι Τζένερ

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το άρθρο η Κάιλι Τζένερ που ξεχωρίζει κάθε φορά με τις στυλιστικές τις επιλογές. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μαύρο διχτυωτό ολόσωμο με μαύρη γούνα και μαύρες απλές γόβες.

#6 Κάρντι Μπι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

H Kάρντι Μπι που βρέθηκε στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τον σύζυγό της φόρεσε μια κατακόκκινη τουαλέτα που αναδείκνυε το σώμα της και την συνδύασε με αστραφτερά αξεσουάρ.

#6 Ντούα Λίπα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

H Ντούα Λίπα φόρεσε ένα ροζ αστραφτερό φόρεμα με αρκετά ανοιχτή πλάτη και από μέσα φαινόταν το λευκό της εσώρουχο. Συνδύασε το φόρεμα με φούξια μυτερές μπότες.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Σπίτι με το MEGA» και το φόρεμα που έκλεψε την παράσταση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι το «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» & γιατί είναι το θέμα του Met Gala του 2023;

HerNews ka

Rihanna: Ο γιός της είναι το πιο καλοντυμένο παιδί διασήμων χωρίς αμφιβολία!

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Μας έδωσε την πιο stylish πρόταση για το office look

HerNewskl