HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βάνα Μπάρμπα: «Η ομορφιά μου ήταν έντονη, τους ενοχλούσε η ύπαρξή μου – Ήμουν ένα τρόπαιο που έκανε εξώφυλλα»

Η Βάνα Μπάμπα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις απώλειες, την άνοια της μητέρας της, την εποχή των πάρτι, όταν ένιωθε τρόπαιο, το μεγάλο της παράπονο, την αμαρτία της ομορφιάς & την τελευταία αγάπη.

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάνα Μπάμπα μίλησε για το παρελθόν και για τις αναμνήσεις από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 «Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε»

«Στα 56 μου χρόνια ακόμη περιμένω τις γιορτές με προσμονή. Η στενοχώρια ότι χάθηκαν άνθρωποι που αγαπούσες κι ήταν για σένα κομμάτι της ζωής σου, είναι συναίσθημα που δεν θα αλλάξει ποτέ.
Έχω ένα τραπεζάκι με τις φωτογραφίες αγαπημένων ανθρώπων που έφυγαν και καμία φορά του μιλάω, λέω «καλημέρα», και όλο και πληθαίνουν.»

«Η αδελφή μου δεν έχει φύγει, είναι κοντά μου, η καλημέρα μου αφορά στην ίδια, οι άνθρωποι που χάσαμε δεν φεύγουν ποτέ από τη ζωή μας», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Είναι άγριο να έχεις μία μητέρα, η οποία θα σε κοιτάξει στα μάτια και δεν θα σε αναγνωρίσει λόγω της άνοιας. Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε. Η μητέρα μου έπαθε άνοια μετά το θάνατο της αδελφής μου. Δεν βγήκα αλώβητη από την εποχή των πάρτι, έχασα κάποια χρόνια μέσα στη χαρά και νομίζοντας ότι δεν θα έρθουν ποτέ οι σκοτεινές μέρες», ανέφερε σχετικά με την μητέρα της η οποία έχει προβλήματα υγείας.

«Κάποτε η Αλίκη μου είχε πει πως “οι άνθρωποι κάνουν καριέρα όταν τους φωνάζουν με το μικρό τους όνομα”»

Μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την κόρη της Φαίδρα, η οποία όπως λέει η ηθοποιός «την έσωσε», αλλά και για την πορεία της καριέρας της.

«Εάν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή μου, ίσως να ήμουν αλκοολική, ίσως είχα πέσει στα ναρκωτικά, ίσως ξυπνούσα ένα πρωί και έβλεπα ότι όλο αυτό ήταν λαίλαπα. Σίγουρα η μητρότητα ήταν ένα καράβι για μένα, με έσωσε.»

«Μου αρέσει που για τον κόσμο είμαι η Βάνα, κάποτε η Αλίκη μου είχε πει πως «οι άνθρωποι κάνουν καριέρα όταν τους φωνάζουν με το μικρό τους όνομα. Μετά το Όσκαρ στην Ελλάδα δεν με εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε, η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα στη χώρα μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάμπα.

«Όταν ήμουν στην Αμερική, μου τηλεφώνησε ο Νίκος Κούρκουλος, μου είπε να γυρίσω στην πατρίδα – τόσο μυαλό είχα κι εγώ – και κάναμε το ”13ο κιβώτιο”. Στο ’13ο κιβώτιο” είχα έναν υποδεέστερο ρόλο, δεν θα ξεχάσω τον φθόνο που έβγαλαν, έγραφαν τότε “έχει μπάρμπα στην Κορώνη”. Έπρεπε να κάνουν μία ελληνική ταινία επάνω μου, άλλα ο Έλληνας δεν χαίρεται με τη χαρά του άλλου, για να σε πάρει αγκαλιά πρέπει να του λες ότι δεν είσαι καλά», δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε:

«Εάν ήμουν στην Ιταλία θα είχα κάνει μεγάλη καριέρα, δεν θα είχα αποσυρθεί με πίκρα, δεν με τίμησε η πατρίδα μου όπως έπρεπε. Οι όμορφες ήμασταν κακές, ατάλαντες, ανόητες, επικίνδυνες. Η Χέιγουορθ & η Μονρόε μπορεί να μην ήταν τόσο ταλαντούχες, άλλα ήταν καλλονές».

Παράλληλα, η Βάνα Μπάμπα δεν θέλησε να μιλήσει για τον πατέρα της κόρης της, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στα νέα ζευγάρια.

«Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον πάτερα της Φαίδρας, γιατί είναι κάτι που ενοχλεί και τη Φαίδρα και έμενα. Με πολλή ευκολία έκανα πράγματα που τώρα που τα βίωσα δεν θα τα ξαναέκανα, λέω στους νέους ότι είναι κάλο να είναι δυο για να κάνουν ένα παιδί.
Μη χωρίζετε εύκολα, μην ξεκινάτε να κάνετε παιδιά μόνες σας, είναι τεράστιο βάρος & μεγάλο λάθος, γιατί την πληρώνουν τα παιδιά. Ρωτήσαμε τα παιδιά, όταν αποφασίσαμε εμείς να το παίξουμε μάγκες;
Δεν μετάνιωσα βέβαια γιατί με τη φαιδρά είναι η πρώτη φορά που γνώρισα την αγάπη. Η μόνη μορφή αγάπης είναι η μητρότητα, παρόλο που δεν θα είμαι πλέον μόνη, θα μπει κάποιος άνθρωπος στη ζωή μου, ετοιμάζομαι σίγα-σίγα», επεσήμανε με ειλικρίνεια η Βάνα Μπάρμπα.

«Η ομορφιά μου ήταν έντονη, τους ενοχλούσε η ύπαρξή μου – Ήμουν ένα τρόπαιο»

Για την ανάγκη της συντροφικότητας αλλά και για την «αμαρτία» της ομορφιάς σημείωσε πως, «τώρα είναι που έχω ανάγκη κάποιον γιατί μεγάλωσα, έχω συνηθίσει να με θαυμάζουν & να με κακομαθαίνουν, άλλα έγινα μία γυναίκα που έχει ανάγκη από ένα σύντροφο.
Έχω πονέσει και προδοθεί πολύ και άδικα, η ομορφιά μου ήταν τόσο έντονη που η ύπαρξη μου τους ενοχλούσε, μπορεί να είχα ταλέντο που δεν με άφησαν ποτέ να βγάλω.
Πλέον όσους με πίκραναν τους χλευάζω και δεν τους έχω ανάγκη. Δεν είχα φίλους εκείνη την εποχή, ήμουν ένα τρόπαιο που περιφερόμουν στα πάρτι & στα εξώφυλλα. Κάποιοι έβγαζαν λεφτά μαζί μου, έβγαζα κι εγώ, ζούσα άδολα και με πλήρη αθωότητα και λέω ”κοίταξε να δεις που δεν είχα ούτε ένα φίλο”».

«Δουλειά, έρωτες και φίλιες ήταν ένα»

Στην εποχή του έντονου φλερτ, η Βάνα Μπάρμπα ξεσήκωνε τα πλήθη με το φλογερό ταπεραμέντο της.

«Η εποχή που ζήσαμε ήταν όμορφη και υπέρλαμπρη, άλλα από κάτω ήταν σαν την κόπρο του Αυγεία με δυσωδία, δεν υπήρχαν ουσιαστικές σχέσεις. Σε ένα σόου είδα έναν κούκλο και είπα «κυρία Κορομηλά, θέλω να τον γνωρίσω», ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ήταν φλερτάκι που κράτησε 2-3 μήνες. Ήμασταν και ο εγώ και ο Αποστόλης εκρηκτικοί, σκοτωνόμασταν αμέσως, κρυβόμουν μη με βρει, με έκρυβαν οι συνάδελφοι», παραδέχθηκε.

«Κάποια στιγμή και στη Ρούλα Κορομηλά άρεσε ένας τραγουδιστής και μεσολάβησα για να βγούμε την επομένη μέρα, δουλειά, έρωτες και φίλιες ήταν ένα. Με έκαναν να έχω την ένοχη ότι, επειδή ήμουν όμορφη, δεν ήμουν ηθοποιός. Μην και παίξω τη Μήδεια επίτηδες για να τους κοντράρω»

«Θα την κάνω τη Μήδεια και θα το κλείσω αυτό το κομμάτι, γιατί μπορεί να είμαι πραγματικά κακή και πρέπει να το ανακαλύψω κι εγώ», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ένα κοντινό στον λαιμό έμενα θα με ενοχλούσε»

Ποιά η γνώμη τη Βάνας Μπάρμπα για την τηλεόραση; Θα ξαναέκανε;

«Δεν Θέλω να κάνω τηλεόραση. Δεν θέλω να με βλέπουν τώρα έτσι που έχω μεγαλώσει, δεν θέλω να πλάνα που πέφτει κάτω ο λαιμός.
Θέλω να παραμένω αξιοπρεπής, κάποια σίριαλ δεν ξέρω αν θα με φρόντιζαν, ίσως και να με άφηναν εκτεθειμένη, ένα κοντινό στον λαιμό έμενα θα με ενοχλούσε», αποκάλυψε.

«Το περασμένο καλοκαίρι είχα μία τεράστια καθίζηση, κλείστηκα στον εαυτό μου, απομονώθηκα, βίωσα τον πόνο. Δεν θέλω να μοιραστώ αυτό που βίωσα, είναι κάτι πολύ προσωπικό, άλλα κι εκεί τα βρίσκω σίγα-σίγα. Μου λείπει μία τελευταία μεγάλη αγάπη», είπε κλείνοντας η Βάνα Μπάμπα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οριστικό: Στον ΑΝΤ1 παραμένει η Ζέτα Μακρυπούλια

Her News

Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μια φανταστική περίοδος της ζωής μου»

Her News b

Χριστίνα Κεφαλά: “Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς”

HerNewskl