HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια από 1 Ιανουάριου έως 31 Δεκέμβρη. Μάθετε τις προβλέψεις του έτους για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Με το Δία να σας ευνοεί έως το Μάιο του 2023, μπορείτε να επεκταθείτε στο εξωτερικό, να επενδύσετε επίσης στο εξωτερικό και να αποκτήσετε και μια γνώση.
Ακόμη, μην ξεχάσετε πως μετά ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και θα φέρει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας.
Θα νιώσετε ανακούφιση, καθώς το πορτοφόλι σας θα γεμίζει. Συγχρόνως, θα νιώσετε και συναισθηματική ασφάλεια από τα άτομα που θα υπάρχουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Το 2023 επιτέλους ο Κρόνος παύει να σας πιέζει και να σας περιορίζει οπότε αυτόματα μέχρι το Μάρτιο θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα.
Με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου από το Μάιο, το ηθικό σας αναπτερώνεται και ανοίγετε πανιά για την ευτυχία.
Ο ουρανός βέβαια εξακολουθεί να φέρνει αλλαγές, αλλά το μήνυμα το έχετε πάρει και σίγουρα θα αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας.     

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για τα ζώδια των Διδύμων το 2023, από το Μάρτη και μετά θα σας αναγκάσει να αναλάβετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην νιώθετε τόσο ελεύθεροι.
Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε και την ευθύνη ενός γάμου.
Όμως ο Δίας από το Κριό θα σας βοηθήσει μέχρι και το Μάιο να καταφέρετε να πετύχετε ένα μεγάλο σας όνειρο. Επίσης, να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Το 2023 για τα ζώδια του Καρκίνου πιστεύω πως δεν θα έχει δυσκολίες, γιατί ο Δίας από το Κριό ως το Μάιο σας βοηθάει στο επαγγελματικό σας κομμάτι και επεκτείνεστε.
Στη συνέχεια από το ζώδιο του Ταύρου καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους και τα ονειρά σας πραγματοποιούνται. Α
ρκετοί Καρκίνοι θα καταφέρουν να καταξιωθούν και να γίνουν αρκετά γνωστοί.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Φεύγοντας ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου το Μάρτιο του 2023, αμέσως θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα. Οι υποχρεώσεις επιτέλους τελειώνουν και ανοίγετε πανιά προς την ευτυχία.
Μπορεί ο Ουρανός να σας ταράζει, κάποιες φορές και να σας επιβάλλει να αλλάξτε κάποια πράγματα στη ζωή σας αλλά πιστεύω πως το μήνυμα το έχετε πάρει και θα κάνετε αυτό που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Εσάς το 2023 και ιδιαίτερα μετά το Μάρτιο που θα μπει ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας αναγκάσει να αναλάβετε την ευθύνη μιας σχέσης η μιας συνεργασίας.
Θα σας επιβάλλει να κάνετε πράγματα που σας κουράζουν και σας πιέζουν. Όμως θα πρέπει να σκύψετε το κεφάλι, αλλά να δουλέψετε. Ο Δίας θα σας βοηθήσει μετά το Μάιο του 2023 να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, που τις κρύβατε κάτω από το χαλί.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Το 2023 για τα ζώδια του Ζυγού μέχρι και το Μάιο παίρνετε βοήθεια απο τον Δία, από το ζώδιο του Κριού, ώστε να επεκταθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες. Πάρτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες.
Τώρα, αν θέλετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα σύντροφο που πραγματικά σας έχει προσφέρει την αγάπη και τη κατανόηση που χρειάζεστε, μπορείτε να το κάνετε χωρίς δεύτερη κουβέντα..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Φεύγοντας ο Κρόνος από τα ζώδια του Υδροχόου το Μάρτιο του 2023, εσείς αμέσως θα νιώσετε καλύτερα. Φεύγουν τα βάσανα και οι υποχρεώσεις που είχατε από την οικογένεια και τα άτομα που ζούσατε κάτω από την ίδια στέγη.
Πραγματικά αρχίζει και σκάει το χαμόγελο στα χείλη σας. Ο Ουρανός θα εξακολουθήσει να σας φέρνει αλλαγές αλλά νομιζω πως έχετε πάρει το μήνυμα και τις κάνετε από μόνοι σας.

 ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Από το Μάρτιο του 2023 ο Κρόνος περνάει στα ζώδια των Ιχθύων, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναλάβετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις παραπάνω, σε σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.
Αυτό εσάς θα σας πιέσει και θα προσπαθήσετε να το αποφύγετε. Να ξέρετε όμως πως δεν θα τα κατάφερε επιβάλετε να ασχοληθείτε. Ο Δίας από το ζώδιο του κριού θα σας ευνοήσει σε θέματα παιδιών και συντρόφων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς το 2023 θα έχει αρκετές βοήθειες στο ερωτικό σας κομμάτι όπως και σε σχέση με τα  παιδιά σας. Αρκετοί μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο μετά το Μάιο.
Επίσης θα πάρετε χρήματα από τυχερά παιχνίδια. Μπορείτε να παίξετε, αλλά κάντε το με σύνεση και μην παρασυρθείτε. Οι αδέσμευτοι μπορούν πολύ εύκολα να δεσμευτούν και να πάνε τη ζωή τους ένα βήμα παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Επιτέλους το Μάρτιο του 2023 ο Κρόνος φεύγει από το ζωδιό σας και σας αφήνει στην ησυχία σας, σταματούν οι υποχρεώσεις οι ευθύνες και τα βάσανα.
Μπορείτε να πάρετε επιτέλους ανάσες και να αρχίσει να σκάει το χαμόγελο στα χείλη σας.
Ο Δίας από το ζώδιο του ταύρου το Μάιο θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας και θα σας ευνοήσει στο να πετύχετε.                  

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς το 2023 θα αρχίσει να είναι πιεστικό μετά το Μάρτιο που ο Κρόνος θα περάσει στο ζωδιό σας και θα αρχίσει να σας πιέζει να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις παραπάνω από ότι είχατε συνηθίσει.  Δεν θέλω να τον αγνοήσετε γιατί θα νιώσετε την παρουσία του πιο έντονα αν το κάνετε. Ο Δίας από τον Ταύρο βέβαια, θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποια μεγαλεπήβολα σχεδιά σας.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο το ζώδιό σας;

HerNews ka

Sorry not sorry: 3 ζώδια που προτιμούν “να πεθάνουν” παρά να ζητήσουν συγγνώμη

HerNews ka

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιo: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b