HerNews.gr
Health

Πώς μπορώ να ΜΗΝ πεινάω συνέχεια;

Η πείνα είναι συναίσθημα που δύσκολα μπορείς να το καταπολεμήσεις. Ειδικά αν το βάλεις στο μυαλό σου ότι πεινάς, έρευνες δείχνουν, ότι δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Υπάρχουν μερικά πολύ μικρά τιπ που μπορείς να κάνεις. Μην σκέφτεσαι τώρα ένα “Παναγία μου, πεινάω…”

Μάσησε μια τσίχλα

Όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο και θέλεις να φας ό,τι βρεις μπροστά σου (ενώ έχεις φάει το καταπέτασμα), μάσα μια τσίχλα. Καλύτερο είναι να μασήσεις μια τσίχλα παρά να αφήσεις την βουλιμία σου να σε συνεπάρει. 

Πιες πολύ νερό

Ξεγελάς εγκέφαλο και στομάχι ότι το έχεις γεμίσει. Αν έχεις κάνει πολλά γεύματα και όχι και πολύ υγιεινά το νερό βοηθά να αποβάλεις τις τοξίνες και να κανείς ένα pause την πείνα. 

Κάνε ένα power nap

Εν ολίγης… ξαπόστασε. Ο ύπνος θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις την πείνα αλλά και να ξεκουραστείς. Όταν είμαστε κουρασμένοι σωματικά αλλά και ψυχικά θέλουν σίγουρα να βάλουμε αρκετή τροφή στον οργανισμό μας. Γι΄αυτόν λοιπόν τον λόγο, απλώς κλείνουμε τα μάτια. 

Βούρτσισε τα δόντια σου

Αν έχεις φάει το γεύμα σου και ο εγκέφαλος σου έχει δώσει εντολή για γλυκό το μόνο που πρέπει να κανείς είναι να πλύνεις τα δόντια σου ώστε να σου φύγει λίγο αυτή η αίσθηση. Άσε που βαριέσαι μετά να ξανά βουρτσίζεις…

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Αδυνάτισμα: Ποια είναι τα φάρμακα που θα χρησιμοποιούνται στο μέλλον

HerNews ka

Χάπι της επόμενης μέρας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

HerNewskl

Ξεχάστε τα μήλα! Αυτό το φρούτο μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία σε 4 ημέρες

HerNews ka