HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Kunyaza: Ποια είναι η τεχνική που εκτοξεύει τον γυναικείο οργασμό

Στη μακρινή Ρουάντα, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η γυναικεία απόλαυση στο σεξ είναι σημαντική προτεραιότητα για ένα ζευγάρι, ενώ η απόλαυση για έναν άνδρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μάλιστα, υπάρχει και μια σεξουαλική τεχνική, η Kunyaza, η οποία είναι επικεντρωμένη στον γυναικείο οργασμό και την οποία θα κάθε ζευγάρι οφείλει να εφαρμόζει τακτικά.

Τι ακριβώς είναι όμως η Kunyaza;

Καθώς η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, ο άνδρας ακουμπάει το μόριο του στο αιδοίο της και ξεκινάει να το κινεί από πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά. Μετά κάνει μια ελικοειδή κίνηση, χωρίς να υπάρχει διείσδυση, εξηγεί η η Dr. Kate Lister, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας “Whores of Yore”.

«Στη συνέχεια, και όσο εκείνη πλησιάζει σε οργασμό, ο άντρας «χτυπάει» το μόριό του στο συγκεκριμένο σημείο, με τη γυναίκα να καταφέρνει τελικά όχι μόνο να φτάσει σε οργασμό, αλλά να κάνει squirt. Αυτό άλλωστε σημαίνει και στη γλώσσα των ανθρώπων της Ρουάντα, η λέξη Kunyaza».

Πώς η Kunyaza έγινε τόσο… must!

Σύμφωνα με τον μύθο, ο οποίος έχει περάσει από γενιά σε γενιά, κατά τη διάρκεια της τρίτης δυναστείας της μοναρχίας στη Ρουάντα, ο βασιλιάς είχε φύγει σε πόλεμο.

Η βασίλισσα ήταν μόνη της για πολύ καιρό κι έτσι ζήτησε από ένα άτομο της βασιλικής φρουράς να πάει στο δωμάτιό της και να κάνει σεξ μαζί της. Ο φρουρός είχε τόσο άγχος και έτρεμε τόσο πολύ, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τα καθήκοντά του. Αντ’ αυτού, το μόνο που κατάφερε ήταν να ακουμπήσει το τρεμάμενο μόριό του πάνω στη βασίλισσα. Αυτό, ωστόσο, την ξετρέλανε και την έκανε να «τελειώσει» για πρώτη φορά στη ζωή της.

Έκτοτε, τα ζευγάρια κυρίως στη Ρουάντα, αλλά και σε άλλες περιοχές στην Αφρική, εφαρμόζουν συχνά τη συγκεκριμένη σεξουαλική τεχνική. Η γυναίκα έχει ακόμη και σήμερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόλαυση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα: Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε σεξ ανάλογα με την ηλικία μας

Her News

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Γιατί έχουν αυξηθεί τα ποσοστά στους νέους;

HerNews ka

Rebound sex: Πώς μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας;

HerNewskl