HerNews.gr
Διεθνή

Taylor Swift: Η αξία της γάτας της αγγίζει τα 97 εκατ. δολάρια

Στην εποχή των social media, όχι μόνο οι influencers μπορούν να βγάλουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους, αλλά και κάποια κατοικίδια ζώα.

Η ιστοσελίδα «All About Cats» ανακοίνωσε ποια είναι τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η γάτα της Taylor Swift, η οποία ονομάζεται Olivia Benson και η αξία της αποτιμάται στα 97 εκατ. δολάρια.

Λίγο πιο πάνω από τη διάσημη και πλούσια Olivia Benson βρίσκεται μια άλλη γάτα, γνωστή ως Nala Cat, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 100 εκατ. δολάρια.

Η Nala έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο εμφανίζεται ως «δημόσιο πρόσωπο» και έχει περισσότερους από 4,4 εκατομμύρια followers.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ένας σκύλος, ένας γερμανικός ποιμενικός, ο Gunther VI, ο οποίος ανήκει στην ιταλική εταιρεία ΜΜΕ, Gunther Corporation, με αξία που αποτιμάται στα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020, η Taylor Swift δημοσίευσε μια φωτογραφία, με την Ολίβια να είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes στη σελίδα της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η Taylor Swift λατρεύει τα κατοικίδιά της και το όνομα που της έδωσε προέρχεται από τον χαρακτήρα που υποδύεται η Mariska Hargitay στη σειρά «Law & Order: Special Victims Unit». Η γάτα έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά βίντεο της καθώς και σε διαφημιστικά σποτ.

Πίσω από την Olivia Benson, στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια, βρέθηκαν οι σκύλοι της Όπρα Γουίνφρεϊ, η γάτα του αείμνηστου Καρλ Λάγκερφελντ και ο σκύλος της αείμνηστης ηθοποιού Μπέτι Γουάιτ, Πόντιακ.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

 

Νεότερα Άρθρα

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει με τα νομίσματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι; Όλη η αλήθεια

HerNews ka

Eurovision: Μαυροβούνιο & Βόρεια Μακεδονία αποσύρονται από τον διαγωνισμό

Her News

Πείραμα Lego: Έφτιαξε βαρετό δωμάτιο

Her News