HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί χρόνια

Ανησυχία προκάλεσε η Adele στους θαυμαστές της κατά την διάρκεια ζωντανής εμφάνισης στο Λας Βέγκας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η διάσημη τραγουδίστρια φαινόταν να δυσκολεύεται πολύ να περπατήσει και να σταθεί όρθια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Το 2021, η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από 15 χρονών, όταν χτύπησε για δεύτερη φορά την πλάτη της.

«Πονάω στην πλάτη σχεδόν την μισή μου ζωή», είπε η Αdele μιλώντας στο «The Face», όπου αποκάλυψε πως πάσχει από ισχιαλγία.

Παρά το πρόβλημα υγείας η Βρετανίδα σταρ δέχεται την αποθέωση των θαυμαστών της και έγινε πρωτοσέλιδο με τις sold-out συναυλίες της στο «Sin City» στο Λας Βέγκας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 25 Μαρτίου.

Τι είναι η ισχιαλγία;

Η ισχιαλγία είναι ο πόνος στο ισχιακό νεύρο που προκαλείται από την πίεση που ασκείται σε αυτό κάπου στην περιοχή της μέσης. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά μετά από μια απότομη κίνηση (τράβηγμα, σήκωμα βάρους) ή να προϋπάρχει κάποια ενόχληση στη μέση και να επιδεινωθεί.

Ο πόνος εντοπίζεται είτε σε ολόκληρο το πόδι είτε σε κάποια σημεία του (π.χ. στην κνήμη ή στα δάχτυλα). Μπορεί να συνοδεύεται από μούδιασμα και μυϊκή αδυναμία. Η λήψη αντιφλεγμονωδών, όπως η ασπιρίνη ή η ιβουπροφαίνη μπορεί να μειώσει τον πόνο.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Πανσέληνος του ελαφιού»: Μοναδικές εικόνες σε όλο τον πλανήτη από την μεγαλύτερη πανσέληνο του 2023

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Σήμερα εξετάζεται η έφεσή της – Αποφυλάκιση ή κράτηση;

Her News

Kendall Jenner – Hailey Bieber: Τις σταμάτησε η τροχαία και εκείνες…. γελούσαν

HerNews ka