HerNews.gr
Ελλάδα

Θεοφάνια στον Πειραιά: Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου ο αγιασμός των υδάτων

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου, και του Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων και ο Αγιασμός των Υδάτων στον Πειραιά. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο υπ. Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ενώ το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Τραγάκης και Νόνη Δούνια, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Τον Αγιασμό των Υδάτων πραγματοποιήσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε μια λαμπρή τελετή στο λιμάνι του Πειραιά υπό την παρουσία δυο πυραυλάκατων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα αφέθηκε, μάλιστα, ελεύθερο για συμβολικούς λόγους ένα περιστέρι συμβολίζοντας την παρουσία του Αγίου Πνεύματος.
Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Παρών στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά ήταν και ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στον οποίο ο Μητροπολίτης Πειραιά έδωσε ένα περιστέρι, που ο κ. Μαρινάκης άφησε στον πειραιώτικο ουρανό.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Her News

Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που της χορηγήθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών

HerNews ka

Ασφυκτικός θάνατος σε 5 λεπτά για την Κάρολαϊν: Συγκλονιστική κατάθεση της ιατροδικαστή – «Έτσι την βρήκα νεκρή»

Her News