HerNews.gr
Beauty

Χείλη για… φίλημα: Φτιάξε εύκολα το δικό σου lip scrub

Η απολέπιση είναι ένα από τα βασικότερα βήματα στην περιποίησή μας, αφού διώχνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και βοηθά τις κρέμες να εισχωρήσουν και να γίνουν πολύ πιο αποτελεσματικές. Και αφού η απολέπιση είναι τόσο σημαντική για το πρόσωπο και το σώμα μας, γιατί η περιποίηση των χειλιών μας να αποτελεί εξαίρεση; Κι αν δεν έχεις ήδη το lip scrub στη ρουτίνα σου, τι θα έλεγες να το φτιάξεις μόνη σου με υλικά από την κουζίνα σου;

Εμείς σου ετοιμάσαμε μία DIY συνταγή για lip scrub που εκτός από τα νεκρά κύτταρα που θα απομακρύνει από την επιφάνεια των χειλιών σου, θα τα αφήσει πιο απαλά και σαρκώδη από ποτέ.

Τι χρειάζεσαι για το lip scrub:

  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση

Σ’ ένα μικρό μπολ, ρίξε και ανακάτεψε πρώτα το μέλι με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το λάδι καρύδας και συνέχισε το ανακάτεμα. Στο τέλος, ρίξε στο μείγμα την κανέλα. Ανακάτεψε μέχρι να ενωθούν καλά όλα σου τα υλικά.

Έτοιμο το lip scrub! Πώς θα το χρησιμοποιήσεις;

Η εφαρμογή του lip scrub είναι πολύ απλή! Απλά άπλωσέ το στα χείλη σου, κάνοντας απαλό μασάζ. Άφησέ το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό, συνεχίζοντας το μασάζ.

Αμέσως μετά, για το τέλειο αποτέλεσμα, εφάρμοσε λίγο λάδι καρύδας πάνω τους ή το αγαπημένο σου lip balm.

Μπορείς απλά να αναμείξεις τη ζάχαρη και το λάδι καρύδας για να κάνεις μία γρήγορη θεραπεία για τα χείλη σου, όμως η κανέλα θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη σου, αφήνοντάς τα μ’ ένα plump αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το!

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Penélope Cruz: Μας πείθει να υιοθετήσουμε την τάση του winged eyelook

HerNewskl

O απόλυτος οδηγός “επιβίωσης” για επιδερμίδες με ακμή

HerNewskl

Καφεΐνη: Όλα όσα προσφέρει στο δέρμα μας

Her News