HerNews.gr
Διεθνή

Χώρισαν ξανά Kylie Jenner και Travis Scott!

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους για δεύτερη φορά, μετά την επανασύνδεσή τους το 2020.

Πηγή προσκείμενη στο πρώην -όπως φαίνεται- ζευγάρι είπε στο Us Weekly, πως “η Kylie και ο Travis χώρισαν ξανά” και “υποτίθεται πως πέρασαν τις γιορτές χώρια“.

Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα επέλεξε να περάσει την Πρωτοχρονιά στο Άσπεν όπου ήταν η αδελφή της, Kendall Jenner, και κάποιοι στενοί φίλοι, όπως η Hailey Bieber και ο σύζυγός της, Justin Bieber.

H Kylie Jenner και ο Scott έχουν δύο παιδιά μαζί, την τεσσάρων ετών Stormi, και τον ενός έτους γιο τους που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

«Kylie Jenner και Travis Scott παραμένουν φίλοι και υπέροχοι γονείς»

“Αυτό έχει συμβεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι είναι ξανά χώρια, αλλά παραμένουν πάντα φίλοι και υπέροχοι γονείς“, πρόσθεσε η πηγή στο Us Weekly.

Η Kylie είχε πάρει στο Άσπεν και την κόρη της μαζί. Ωστόσο, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι των Kardashian-Jenner ο ράπερ ήταν απών.

Νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο, πριν από την εορταστική περίοδο, η επιχειρηματίας εθεάθη στο Μαϊάμι με άλλα μέλη της οικογένειάς της, όπως η Kim και η Khloe Kardashian, ενώ έδωσαν το “παρών” στο πάρτι των Wayne και Cynthia Boich όπου εμφανίστηκαν ο Travis και ο 50 Cent. Τότε, η Kylie και ο πρώην σύντροφός της είχαν μοιραστεί μια τρυφερή στιγμή, με τον φακό να απαθανατίζει τη γλυκιά αγκαλιά τους.

Το ζευγάρι είχε αρχικά πάρει την απόφαση να περάσει χρόνο χωριστά νωρίτερα τον Οκτώβριο του 2019, αφού είχε ένα ειδύλλιο το 2017. Τον Φεβρουάριο του 2018, οι δυο τους απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη Stormi.

“Παίρνουν λίγο χρόνο, αλλά δεν έχουν τελειώσει“, είχε πει μια πηγή στο People τη στιγμή του πρώτου χωρισμού. “Εξακολουθούν να έχουν κάποια ζητήματα εμπιστοσύνης, αλλά τα προβλήματά τους προέρχονται περισσότερο από το άγχος του τρόπου ζωής τους”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εθεάθη στα Όσκαρ με νέα εντυπωσιακή συνοδό – Όσα γνωρίζουμε για εκείνη

HerNews ka

Kim Kardashian: «Ο γάμος με τον Kanye West ήταν όμορφος, αλλά δεν μπορώ να τον βοηθήσω»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ στην Αφρική με το Netflix χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka