HerNews.gr
Beauty

Ενυδάτωση: 3 τρόποι για ενυδατωμένο δέρμα μετά το ντουζ!

Ενυδάτωση: Πώς να κρατήσετε την ενυδάτωση μετά το ντουζ;

Ποια γυναίκα δε θα ήθελε να διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα της ακόμα και μετά το ντουζ; Νομίζουμε πως όλες! Για αυτό σας παρουσιάζουμε τρεις τρόπους για να διατηρήσετε την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας μετά το ντουζ εστιάζοντας στην σωστή ρουτίνα περιποίησης μετά το μπάνιο σας. 

Ενυδάτωση: 3 τρόποι για ενυδατωμένο δέρμα μετά το ντουζ

Τα τρία βήματα για ενυδάτωση της επιδερμίδας σας μετά το μπάνιο

1. Η πετσέτα

Οι απαλές κινήσεις και το ταμποναριστό σκούπισμα με την πετσέτα μπορεί να είναι σωτήριο για το δέρμα και την ενυδάτωση αυτού. Όσο πιο απαλές και χαλαρές οι κινήσεις σας, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες για ερεθισμό και ξηρότητα της επιδερμίδας σας.

2. Η ενυδατική

Είτε σας τραβάει το δέρμα σας μετά το ντουζ, είτε όχι, η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη για να προσφέρετε στο δέρμα σας βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Για κορυφαία αποτελέσματα, είναι απαραίτητο το δέρμα σας να είναι νωπό κατά τη χρήση της ενυδατικής σας. 

Πέρα από νωπό δέρμα, είναι χρήσιμο να επιλέξετε ενυδατική κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας, αλλά και την εποχή που διανύουμε πχ άλλη ενυδατική το καλοκαίρι και άλλη το χειμώνα. Ενώ, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνετε και στα συστατικά. Εάν, δηλαδή, κάποια συστατικά λειτουργούν μη ευεργετικά για εσάς είναι καλό να τα αποφύγετε. 

3. Η ηλικία

Η ηλικία σας είναι σημαντικός παράγοντας στην ενυδάτωσή σας. Όσο μεγαλώνετε το δέρμα σας ενυδατώνεται λιγότερο από μόνο του και χρειάζεται τη δική σας συνεισφορά. Με λίγα λόγια, η επιδερμίδα σας γίνεται όλο και πιο ξηρή και τραχιά και η χρήση ενυδατικής λοσιόν, ανάλογα με την ηλικία σας, κάτι παραπάνω από απαραίτητη. 

5 τάσεις στα νύχια που θα είναι must το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Beauty tips για το γυμναστήριο

Her News

Εγκυμοσύνη: Συστατικά καλλυντικών που πρέπει να αποφεύγετε

Her News

Blue eyeliner: Ήρθε να αντικαταστήσει το μαύρο eyeliner;

HerNewskl