HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Εξακολουθεί να αμφισβητεί τον ανεξήγητο θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο Πρίγκιπας Χάρι παραδέχεται ότι εξακολουθεί να έχει ερωτηματικά σχετικά με τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο δούκας του Σάσεξ  που ήταν μόλις 12 ετών όταν πέθανε η μητέρα του το 1997, έκανε την αποκάλυψη κατά την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσίευση “εκρηκτικών” αποσπασμάτων από τα απομνημονεύματά του «Ρεζέρβα».

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι ανεξήγητα», είπε ο Πρίγκιπας Χάρι στον Τομ Μπράντμπι ενώ συζητούσε για τον θάνατο της Νταϊάνα σε μια συνέντευξη στο ITV που μεταδόθηκε την Κυριακή.

Ο Χάρι διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν βλέπει πραγματικά το νόημα να ανοίξει άλλη έρευνα μετά από χρόνια επανεξέτασης της υπόθεσης.

Θυμήθηκε επίσης ότι κοίταξε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τη σκηνή λίγο μετά το θάνατο της μητέρας του για να προσπαθήσει να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Ο Χάρι είπε στον Μπράντμπι ότι θυμόταν ότι έβλεπε παπαράτσι στο παράθυρο να βγάζουν φωτογραφίες καθώς η Νταϊάνα πέθαινε, αντί να τη βοηθήσουν.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω (το θάνατό της)», παραδέχτηκε.

Συγκρίνοντας τον θάνατο της Νταϊάνα με τους πρόσφατους φόβους για τη ζωή του, ο Χάρι είπε ότι ήταν πραγματικά τρομοκρατημένος για το τι επρόκειτο να συμβεί σε αυτόν και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο αμοιβαίος φόβος οδήγησε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex να παραιτηθούν τελικά ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Καλιφόρνια το 2020.

Εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους με τη βασιλική οικογένεια, ο Χάρι είπε στη νέα συνέντευξη ότι ελπίζει να τακτοποιήσει τα πράγματα κάποια μέρα, ειδικά με τον πατέρα του, τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ και τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Θέλω συμφιλίωση, αλλά πρώτα πρέπει να υπάρξει ευθύνη», είπε, υποστηρίζοντας ότι ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας του είπαν ότι ήταν και παρανοϊκός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, Χάρι είπε ότι έκλαψε μόνο μία φορά για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Όλοι ξέρουν πού ήταν και τι έκαναν τη νύχτα που πέθανε η μητέρα μου», είπε.

«Έκλαψα μια φορά, στην ταφή. Αναφέρομαι σε λεπτομέρειες για το πόσο περίεργο ήταν και πόσο πραγματικά ένιωθα κάποια ενοχή, και νομίζω ότι ένιωθε και ο Γουίλιαμ, περπατώντας έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχαν 50.000 μπουκέτα λουλούδια στη μητέρα μας και εκεί σφίγγαμε τα χέρια των ανθρώπων, χαμογελώντας. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί τα χέρια τους ήταν βρεγμένα, αλλά ήταν όλα τα δάκρυα που σκούπιζαν», είπε.

«Όλοι νόμιζαν και ένιωθαν ότι γνώριζαν τη μαμά μας και τα δύο πιο κοντινά της άτομα, τα δύο πιο αγαπημένα της άτομα, δεν μπόρεσαν να δείξουν κανένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή» είπε αναφερόμενος σε εκείνον και τον αδερφό του.

Ο Χάρι αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά του με τη Μαρκλ, τον Άρτσι, 3 ετών και τη Λίλιμπετ, 1 έτους.

«Δεν θέλω να είμαι μόνος μπαμπάς», είπε, φοβούμενος ότι η ιστορία θα «επαναληφθεί». «Και δεν θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια ζωή χωρίς τη μητέρα ή τον πατέρα τους».

Η συνέντευξη είναι η πρώτη από μια σειρά εμφανίσεων που πρόκειται να κάνει ο Χάρι αυτή την εβδομάδα, πριν το «Spare» ή όπως θα λέγεται στα ελληνικά «Ρεζέρβα», βγει στα ράφια των ΗΠΑ στις 10 Ιανουαρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Her News

Το πρόγραμμα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ που θα τελεστεί τη Δευτέρα

Her News

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι φωτογραφίες μετά την περιπέτειά της

Her News