HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Βίντεο απαθανατίζει την ερωμένη του Pique στο σπίτι τους πριν ακόμη χωρίσουν!

Συντετριμμένη λέγεται πως είναι η Shakira μετά την ανακάλυψη των θαυμαστών της που ανακάλυψαν την ερωμένη του Pique Clara, σε μια συνέντευξη με zoom που έκανε από το σπίτι το 2021.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη δόθηκε μέσα από το σπίτι του Pique με τη Shakira την περίοδο που όλα ήταν “ακόμη καλά” φαινομενικά μεταξύ τους.

Μια πηγή κοντά στην Shakira αποκάλυψε στα ξένα μέσα ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται συντετριμμένη καθώς είδε ότι η ερωμένη του Pique “ένιωθε σαν το σπίτι της” στο σπίτι που μοιραζόταν μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Η τραγουδίστρια ταξίδευε με τα παιδιά τους όταν εκείνος έκανε τη συνέντευξη μέσω zoom, αλλά ήταν ακόμα πολύ καλά μαζί εκείνη την εποχή. «Είναι καταστροφικό για εκείνη να μαθαίνει ότι αυτή η υπόθεση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο από όσο φανταζόταν», πρόσθεσε η πηγή.

Ο Pique και η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσαν τίτλους τέλους μετά από 11 χρόνια ενώ η είδηση ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ερωμένη είχε γίνει πολύ γρήγορα γνωστή.

Φαίνεται ότι ο χωρισμός ήταν ακόμα στο μυαλό της στις αρχές του 2023. Την Πρωτοχρονιά, έγραψε στα αγγλικά και τα ισπανικά: «Ακόμα κι αν οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους».

Shakira: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο, στο Ντουμπάι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

9η Μαϊου, «ώρα μηδέν»: Τα 4 σενάρια για τις ανακοινώσεις Πούτιν

Her News

Ιταλία: Υποχρεωτικό σύστημα στα αυτοκίνητα γονιών για να μην ξεχνούν μέσα παιδιά

Her News

Shakira: Επιστρέφει δυναμικά με νέο άλμπουμ & μια υπόσχεση σε όλες τις γυναίκες

HerNews ka