HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 9 έως 15 Ιανουαρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με φλερτ, χαρά και διασκέδαση, μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Aν είστε μόνοι, είναι ώρα να ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξουν κάποια άτομα.
Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να εστιάσετε στην εργασία σας ή να φροντίσετε να μπείτε στη διαδικασία να ακολουθήσετε μια διατροφή, για να χάσετε κάποια κιλά που πήρατε στις γιορτές.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Τα ζώδια του Ταύρου, από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία.
Τώρα, αν νιώσετε κάπως ευάλωτοι ψυχολογικά, φροντίστε να μην σας πάρει από κάτω.
Προς τα μέσα της εβδομάδας θα σας δοθούν ευκαιρίες να νιώσετε καλύτερα με την επαφή με το ταίρι σας, που θα κάνει ότι μπορεί να σας πλησιάσει και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για τα ζώδια των Διδύμων αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές επαφές και μετακινήσεις. Αρκετοί από εσάς θα λάβετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα.
Επίσης θα κάνετε και κάποια ταξιδάκια με πολύ δικά σας άτομα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή με άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη και πιθανόν αυτό να σας προκαλέσει πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σας.
Θα ήθελα να αποφύγετε τα πολλά έξοδα, γιατί σε μια μετακίνηση θα χρειαστεί να έχετε χρήματα, για αυτό αποφύγετε τις σπατάλες.
Αρκετοί θα κάνετε κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις με δικά σας άτομα και θα περάσετε όμορφες στιγμές. Επίσης μπορείτε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Τα ζώδια του Λέοντα, στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό και μόνο! Ώρα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χωρίς να σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι.
Θα ήθελα όμως να προσέξετε και να μην
ξεφύγετε πολύ στα οικονομικά σας, γιατί αυτό πολύ πιθανόν να σας αγχώσει.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες πολύ ευχάριστες επικοινωνίες και θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για τα ζώδια της Παρθένου, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες επαφές που θα κάνετε με φιλικά σας άτομα, τα οποία θέλουν να σας στηρίξουν.
Αρκετοί καταφέρνετε να πετύχετε κάποια σχέδια σας και αυτό σας φτιάχνει τη ψυχολογία.
Προς το τέλος της εβδομάδας, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε κάποια πράγματα που σας ικανοποιούν, χωρίς να δώσετε και αναφορά σε κανέναν.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα έχετε αρκετές επαφές με άτομα που σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα εσείς να νιώσετε πως υπάρχουν κοντά σας άτομα που σας νοιάζονται και σας στηρίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, χωρίς να δώσετε και αναφορά σε κανέναν. Και πολύ καλά θα κάνετε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για τα ζώδια του Σκορπιού αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να εργαστείτε παραπάνω.
Να ξέρετε όμως πως θα έχετε και αρκετά καλές οικονομικές απολαβές.
Επίσης, θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μην αρνηθείτε λοιπόν τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν.
ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετές επαφές  με άτομα που πιθανόν να ζουν στο εξωτερικό ή εσείς αποφασίζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.
Σας δίνονται επίσης οι  ευκαιρίες να επεκταθείτε προς οποία κατεύθυνση θέλετε. Ακόμα, προς το τέλος της εβδομάδας θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για τα ζώδια του Αιγόκερου η εβδομάδα ξεκινάει με εκκρεμότητες οικονομικές που πρέπει να τακτοποιήσετε.
Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια κληρονομικά σας θέματα που τα έχετε παραμελήσει.
Προς τα μέσα της εβδομάδας, 
αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με επενδύσεις ή με κάποιους συγγενείς που είναι στο εξωτερικό και έρχονται να σας βρουν με αποτέλεσμα να χαρείτε πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να ασχοληθείτε με σχέσεις ή συνεργασίες και να φροντίσετε να τους πλησιάσετε λίγο παραπάνω.
ΟΙ αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα άτομο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον.
Θα ήθελα να δώσετε μια ευκαιρία για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε  .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετή εργασία και υποχρεώσεις που λόγω εορτών είχατε παραμελήσει.
Δώστε λοιπόν μεγαλύτερη βαρύτητα στην εργασία σας.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε να ασχοληθείτε και με το σύντροφο της ζωής σας, για να αποφύγετε και από εκεί τυχόν παράπονα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρης στον Σκορπιό: Ώρα να αφήσουμε πίσω μας ότι μας σκοτώνει – Ποια ζώδια επηρεάζει

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου

HerNewskl

3 Ζώδια που μπορούν να σας διαβάσουν σαν βιβλίο

Her News