HerNews.gr
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου»

Το πρώτο μέρος του θρίλερ με τα νεκρά παιδιά της Πάτρας έφθασε στις δικαστικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξείνησε η Δευτέρα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας, με θύμα την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, έχοντας απέναντί της τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η μητέρα από την Πάτρα μπήκε στον χώρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας αμίλητη και ντυμένη στα μαύρα. Συνοδευόταν από πέντε πάνοπλους αστυνομικούς.Η αλλαγή της από την ημέρα της σύλληψής της τον περασμένο Μάρτιο είναι εμφανής, με λιγότερα κιλά και αλλαγή ακόμα και στο χρώμα των μαλλιών της.

Εμφανώς αλλαγμένος εμφανίστηκε και ο Μάνος Δασκαλάκης έξω από τη δικαστική αίθουσα. Μάλιστα δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος του Star τον πλησίασε το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου».

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου διέκοψε για την Τετάρτη, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια για αναβολή.

Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν η διαδικασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη, καθώς εκείνη την ημέρα η 34χρονη αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια για τους θανάτους των δύο μικρότερων θυγατέρων της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Λιγνάδης: Πολύ πιθανό να ξαναδικαστεί

Her News b

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τέσσερις στόχοι της κυβέρνησης για τη νέα τετραετία

HerNews ka