HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Dragons’ Den: Το μεγάλο επιχειρηματικό project που έρχεται στον ANT1

Το «Dragons’ Den», έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Σκοπός του είναι να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν δοθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

5 κορυφαίοι Έλληνες Dragons γνώρισαν επιχειρηματίες όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδος και κάθε επιχειρηματικό τομέα και, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, στήριξαν την ελληνική επιχειρηματικότητα κάνοντας προσφορές και επενδύοντας τα χρήματά τους σε ιδέες και project που άγγιξαν συνολικά 7ψήφια νούμερα.

Μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, μια καινοτόμα επιχείρηση, ένα έξυπνο application ήταν μερικά από τα εκατοντάδες projects που παρουσιάστηκαν μπροστά στους DRAGONS οι οποίοι, αφού είδαν τα pitch, έδωσαν την ευκαιρία σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και την επιχειρηματική τους δράση, να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ποιο είναι οι 5 Dragons

Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Την ομάδα των Dragons αποτελούν ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech επενδυτής, ο Πωλ Ευμορφίδης – Ιδρυτής και Πρόεδρος της Cocomat, η Λιλη Περγαντά – Ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή – Πρόεδρος της Rodial Group. Το σόου επενδύσεων θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ιδέα πίσω από το «Dragons’ Den»

To πολυβραβευμένο Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – δεν είναι απλώς ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά μία παραγωγή που δίνει έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, επιβραβεύει νέες ιδέες και πραγματοποιεί όνειρα. Προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Το «Dragons’ Den» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στα τέλη Ιανουαρίου για να αναδείξει την ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, να επιβραβεύσει νέες ιδέες και να κάνει τα όνειρα των επιχειρηματιών πραγματικότητα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Josephine: To outfit που επέλεξε για το “Σπίτι με το Mega” απλά τα σπάει

Her News b

Ρένια Λουιζίδου: «Σοκάρομαι όταν βλέπω τα “τηλεοπτικά παιδιά” μου που έχουν μεγαλώσει»

Her News b

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν θέλω ούτε ερώτηση για την προσωπική μου ζωή»

Her News