HerNews.gr
Beauty

Foundation: Ποιο να επιλέξετε ανάλογα με την επιδερμίδα σας

Foundation

Η επιλογή του Foundation στο καθημερινό μακιγιάζ και στην γενικότερη περιποίηση του προσώπου μπορεί να έχει πολύ όμορφα οφέλη στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πολλές φορές μας απασχολεί κυρίως η απόχρωση του συγκεκριμένου προϊόντος αμελώντας την σημασία της σύστασής του. 

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε Foundation σε πολλές μορφές, όπως sticks, mat, υγρά, κρέμες και άλλα. Το ποια μορφή να επιλέξετε εξαρτάται άμεσα από την επιδερμίδα σας.  

Foundation: Ποιο να επιλέξετε ανάλογα με την επιδερμίδα σας

Ποιο Foundation να επιλέξετε ανάλογα με την επιδερμίδα σας;

Ξηρό δέρμα

Το Foundation υγρής μορφής ή τα κρεμώδη προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα κάτι που είναι απαραίτητο, εάν έχετε ξηρό δέρμα. Ειδικότερα αυτά που έχουν ως βάση έλαια είναι εξαιρετικά και ευεργετικά για εσάς, ενώ το κλειδί είναι να τα περάσετε στο πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας, ώστε να επωφεληθείτε και από τα έλαια των δαχτύλων ενισχύοντας, έτσι, την ενυδάτωση.  

Μικτό δέρμα

Στην πλειοψηφία των μικτών επιδερμίδων, ένα μέρος του δέρματος είναι ξηρό, ενώ λιπαρότητα παρατηρείται στη ζώνη Τ (μύτη, πηγούνι και κούτελο). Εδώ, το υγρό Foundation με μια στιλπνή και διακριτική ένταση είναι απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο, η λιπαρή ζώνη δε θα επιδεινωθεί, ενώ η ξηρή θα επωφεληθεί. 

Λιπαρό δέρμα

Αντί για έλαια επιλέξτε το προϊόν σας να έχει ως βάση του το νερό ή μπορείτε να επιλέξετε και ματ πούδρες για να ελαχιστοποιήσετε την περίσσεια υγρασία του προσώπου. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα περάστε το προϊόν με beauty blender στο πρόσωπό σας για να απορροφήσει την περίσσεια ενυδάτωση. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Her News

Χειμώνας και το δέρμα …συννεφιάζει!!! 4 + 1 λύσεις!

Her News

Πως να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα

Her News