HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μελίνα Νικολαΐδη: Το love story με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη – Έχει γνωρίσει και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού personal trainer Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν διστάζει να δείχνει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του πόσο αγαπημένο είναι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε γυμναστήριο στην Γλυφάδα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος πολύ γρήγορα της έκλεψε την καρδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για Λονδίνο και να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Η 19χρονη και ο 34χρονος ένιωσαν απευθείας έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι!

Τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης πηγαινοέρχονται Αθήνα – Λονδίνο για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχουν πάρει την έγκριση των γονιών της

Το ότι η Δέσποινα Βανδή είχε γνωρίσει τον αγαπημένο της κόρης της ήταν γνωστό, αφού είχε ανεβάσει και story στο Instagram, οπού μαμά και κόρη έκαναν γυμναστική υπό την καθοδήγησή του. Όμως, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο 34χρονος Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ματίνα Παγώνη: Δηλώνει θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού – «Μου αρέσει πολύ, φαίνεται καλό παιδί»

HerNews ka

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δε θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο παιδί»

Her News

J2US: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα 17 ζευγάρια του φαντασμαγορικού show

HerNews ka