HerNews.gr
Διεθνή

«Spare»: Φρενίτιδα με την αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι

Ανάρπαστο έγινε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο «Spare», δηλαδή «εφεδρικός».

Το περιβόητο βιβλίο βρίσκεται και επίσημα στα ράφια των βιβλιοπωλείων όλου του κόσμου. Μετά τη δημοσιότητα των προηγούμενων ημερών, με τον κύριο πρωταγωνιστή να δίνει αλλεπάλληλες συνεντεύξεις σε διεθνή δίκτυα, χιλιάδες αντίτυπα πουλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

«Βγάζει τα άπλυτα στη φόρα δημοσίως σε υπερβολικό βαθμό. Δε χρειαζόταν τόσο. Νομίζω ότι είναι λάθος αλλά ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν», αναφέρει σύμβουλος πωλήσεων.

Στους ιστότοπους της Amazon στη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τον Καναδά έγινε μπεστ σέλερ.

«Συμπαθώ πολύ τον πρίγκιπα Χάρι, πράγματι. Νομίζω ότι αυτό που βγάζει, είναι μία άνεση. Αυτά που λέει, βέβαια, είναι λίγο άβολα αλλά είναι και αυτός άνθρωπος και έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του και τη δυνατότητα να εκφράζει πως πραγματικά νιώθει για τη ζωή του», υποστηρίζει 40χρονη Βρετανίδα.

«Έχω κάνει προσπάθειες να λύσω τις διαφορές μας ιδιωτικά»
Από την άλλη, η μόνη στιγμή που ο Πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε ένα μικρό μερίδιο ευθύνης στη διαμάχη του με τον αδελφό του, ήταν στη συνέντευξη που έδωσε στο ABC.

«Πιστεύετε ότι έχει κάποια ευθύνη για τη ρήξη αυτής της σχέσης;», ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Σίγουρα έχω, είμαι σίγουρος. Αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τι προσπάθειες έχω κάνει να λύσω τις διαφορές μας ιδιωτικά», απάντησε ο πρίγκιπας.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, ο Στίβεν Κόλμπερ αναφέρει:

«Tην Τρίτη θα έχουμε έναν εκπρόσωπο της μοναρχίας. Ο Πρίγκιπας Χάρι θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσει για το νέο του βιβλίο « Εφεδρικός». Αυτό είναι το βιβλίο. Πρόκειται ή για βιβλίο συναρπαστικών αποκαλύψεων ή χρήσιμο εγχειρίδιο εκφοβισμού».

Φωτογραφίες δείχνουν τον Χάρι να φθάνει στο στούντιο συνοδευόμενος από φρουρό που κρατάει στα χέρια του θήκη όπλου καθώς φοβάται για την ασφάλειά του. Ο Βρετανός πρίγκιπας πάντως έδωσε το δικό του σόου στο στούντιο και μάλιστα κατέβασε και μερικά σφηνάκια τεκίλας μαζί με τον παρουσιαστή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Ποιος ειναι ο λόγος που φοβάται να γίνει μητέρα;

HerNewskl

Rihanna: Απολαμβάνει τις διακοπές της στα Μπαρμπάντος

HerNews ka

Ραγίζει καρδιές η Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή το 2015

HerNews ka