HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Θα κάνω μια αποκάλυψη για ένα γεγονός που δεν ξέρετε»

Σε μια αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο, που κανείς δεν περίμενε, προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Η παρουσιάστρια, μετά τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον συνάδελφό του, Γιάννη Μπέζο, προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της.

Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Μπέζο

«Θα σας κάνω μια αποκάλυψη αυτή τη στιγμή που δεν το ξέρετε σαν γεγονός γιατί δεν είστε σε δημοσιογραφικό γραφείο. Χθες ήταν μια τεράστια εκδήλωση στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στη συνέχεια: «Εγώ μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιάννη Μπέζο και μου είπε ότι είχε ανεβάσει πυρετό ο πιανίστας που συμμετείχε στη συγκεκριμένη μουσική παράσταση…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε επίσης: «Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα».

«Δεν είμαι σαν τον Μπέζο» – Τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο, ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο.

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανθή Σαλαγκούδη για Survivor:«Πολύ καλά τα χρήματα που πήρα αλλά δεν θα ξαναπήγαινα»

Her News b

Τάσος Χαλκιάς: «Τις μεγάλες επιτυχίες τις διαχειρίστηκα… χάλια»

Her News b

Ράνια Τζίμα: Η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του MEGA, η μητρότητα και η σχέση με τον σύζυγό της

Her News