HerNews.gr
Ελλάδα

Στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απολογία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, Τζωρτζίνας.

Η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα, έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις σήμερα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ειδικότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί σε λίγη ώρα για τους θανάτους των δύο μικρών παιδιών που απέκτησε με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κατηγορία για την οποία θα λογοδοτήσει σήμερα στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή, Τζωρτζίνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Thylane Blondeau: Το ομορφότερο κορίτσι του πλανήτη βρίσκεται στη Μύκονο

Her News

Κοριτσάκι μόλις 6,5 μηνών ανάμεσα στους τραυματίες – Αγνοείται πυροσβέστης

HerNews ka

Αλέξης Γεωργούλης: Παρέμβαση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τη διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας

HerNews ka