HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Τιτανικός: Επιστρέφει για την 25η επέτειό του σε 3D 4K

Είκοσι πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της, η επική ρομαντική ταινία Τιτανικός πρόκειται να κάνει την επιστροφή της σε 3D. Η ανακοίνωση ήρθε μετά την κυκλοφορία του σίκουελ της ταινίας του Avatar από τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον.

Το Avatar είναι άλλη μια από τις υπερπαραγωγές ταινιών του μεγιστάνα του κινηματογράφου στο Χόλιγουντ.

Οι θαυμαστές της θρυλικής ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν την αγαπημένη τους ιστορία αγάπης στις 10 Φεβρουαρίου ακριβώς στην ώρα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτή η έκδοση θα είναι σε 3D 4KL HDR. Θα έχει επίσης υψηλό ρυθμό καρέ, επιτρέποντας στους θεατές μια πιο καθαρή και ομαλή εμπειρία θέασης.

Το ριμέικ μιας από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης του Χόλιγουντ

Η ημι-πλασματική ταινία βασίζεται στη βύθιση του Τιτανικού RMS κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού το 1912. Οι ιστορικές πτυχές της τραγικής πορείας του υπερωκεάνιου είναι συνυφασμένες με θέματα όπως η τάξη και η απαγορευμένη αγάπη.

Τέτοιες ιστορίες είναι διαχρονικές, διευκολύνοντας τον Κάμερον να το επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη. Ο σκηνοθέτης μερικών από τις ταινίες με τα μεγαλύτερα κέρδη της κινηματογραφικής βιομηχανίας μπορεί επίσης να είναι σίγουρος ότι θα προσελκύσει κοινό σε όλο τον κόσμο, δεδομένης της τέλειας χρονικής στιγμής της κυκλοφορίας του.

Το πρωτότυπο ήταν η πρώτη παραγωγή του Χόλιγουντ που έφτασε τα δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, η πρώτη του επανέκδοση σε 3D το 2012 απέφερε επίσης 343,6 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, απέφερε έσοδα σχεδόν 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ήταν η δεύτερη με τα υψηλότερα κέρδη μετά το Avatar (2,97 δισεκατομμύρια δολάρια). Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του Κάμερον ήταν το A vatar: The Way of the Water , η οποία συγκέντρωσε περίπου 1,19 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μια τραγική ιστορία που εξακολουθεί να στοιχειώνει

Όλοι γνωρίζουν την τραγική ιστορία του κρουαζιερόπλοιου White Star Line που βυθίστηκε στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού αφού προσέκρουσε σε παγόβουνο καθοδόν προς τη Νέα Υόρκη από το South Hampton της Αγγλίας. Ήταν ένα από τα πιο πολυτελή της εποχής του, ένα επαναστατικό πρωτότυπο για τα επόμενα υπερωκεάνια.

Μια πισίνα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη ανάγνωσης και εστιατόρια 5 αστέρων ήταν μερικές μόνο από τις ανέσεις που ήταν διαθέσιμες σε μερικούς από τους πλουσιότερους επιβάτες του κόσμου στο πλοίο. Χιλιάδες ακόμη που αναζητούσαν μια νέα ζωή σε μια νέα ήπειρο ενώθηκαν μαζί τους στο θανατηφόρο ταξίδι.

Η ιστορία της Ρόουζ και του Τζακ παίζεται από έναν εκπληκτικά νεαρό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την μοναδική Κέιτ Γουίνσλετ. Είναι δύο άνθρωποι από εντελώς διαφορετικές τάξεις που συναντιούνται και ερωτεύονται παρά τις διαφορές τους και την αναπόφευκτη τραγωδία στην οποία θα οδηγούσε αυτή η αγάπη.

Ένα τέταρτο του αιώνα και έντεκα βραβεία Όσκαρ αργότερα, ο Τιτανικός εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες στην κινηματογραφική ιστορία. Είναι πραγματικά ένα έπος που θα σαγηνεύσει τους λάτρεις του ξανά και ξανά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Home Alone: Θα κυκλοφορίσει τρίτη ταινία; Δείτε το τρέιλερ

HerNews ka

Netflix: Don’t look up η κυβέρνηση, look up οι επιστήμονες. Τι διαλέγεις;

Her News

«And Just Like That»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Her News