HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Παντρεύτηκε κρυφά 2 μήνες μετά το διαζύγιό του με την Kim Kardashian

Από ότι φαίνεται ο Kanye West δεν χάνει χρόνο για να συνεχίσει τη ζωή του καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ o ράπερ βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της  Bianca Censori η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια στο Yeezy για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με το ξένο μέσο ενημέρωσης πηγές είπαν πως ο Kanye West και η Bianca Censori είχαν πρόσφατα κάποιου είδους γαμήλια τελετή αλλά δεν φαίνεται ότι έχουν καταθέσει πιστοποιητικό γάμου για να το κάνουν νόμιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Ωστόσο ο Kanye εθεάθη σε έξοδο του αυτή την εβδομάδα, να φορά βέρα και λέγεται ότι είναι ένα είδους σύμβολο της δέσμευσής του με την Bianca μετά την τελετή.

Επίσης τον περασμένο μήνα ο Kanye κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “Censori Overload”  άλλο ένα αφιέρωμα στη νέα του γυναίκα.

Αν και οι στίχοι δεν φαίνεται να τον δένουν άμεσα μαζί της, υπάρχουν κάποιες πιθανές ενδείξεις για τον λόγο που ήθελε μια γρήγορη γαμήλια τελετή. «Και η Βίβλος είπε, ‘Δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι τον γάμο’» που λέει στο τραγούδι του φαίνεται κάπως σχετική!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Ενδιαφέρεται πολύ να κυνηγήσει τη Σακίρα μετά από τον χωρισμό της

HerNews ka

Beyoncé: Τίμησε την Tina Turner στη συναυλία της στο Λονδίνο και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

HerNews ka

Τζεφ Μπέζος: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ τους!

HerNews ka