HerNews.gr
Beauty

Meghan Markle : 8 tips για να αποκτήσετε τα υπέροχα μαλλιά της

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των κοριτσιών που από μικρές ονειρεύονταν να γίνουν πριγκίπισσες, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά!

Γιατί οι σύγχρονες πριγκίπισσες μπορεί να μην κυκλοφορούν με μακριά φορέματα και τιάρα, όμως έχουν μερικά πελονεκτήματα που όλοι θα ήθελαν να απολαμβάνουν.

Και ποιά είναι πιο κατάλληλη ως πρότυπο πριγκίπισσας από την πανέμορφη και δυναμική Meghan Markle?

meghan-markle-hair-tips

Τα look της έχουν αφήσει το στίγμα τους στις βασιλικές εμφανίσεις καθώς το μελαχρινό δέρμα της και το χαμόγελό της ανέδειξαν οτιδήποτε κι αν επέλεξε να φορέσει!

Και τι να πούμε για τα εντυπωσιακά μαλλιά της; Η σκουρόχρωμη απόχρωσή τους και η υγεία που αποπνέουν τα κάνουν αξιοζήλευτα και σίγουρα ένα θεμιτό παράδειγμα προς μίμηση.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποιό είναι το μυστικό που κάνει τα μαλλιά της λαμπερά και εκτυφλωτικά. Και δεν είναι λίγες οι φορές που αναζήτησαν τους ειδικούς πίσω από αυτό το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μάθουμε τα πολυπόθητα μυστικά που θα κάνουν και τα δικά μας μαλλιά υγιή και… πριγκιπικά!

Ακολουθούν 8 από τα σημαντικότερα tips που ακολουθεί η Meghan Markle στην περιποίηση και το styling των μαλλιών της. Διαβάστε προσεκτικά και πάμε να τα εφαρμόσουμε!

#1 Αποφεύγουμε τις υπερβολές

Όποια κι αν είναι η περίσταση, η δούκισσα του Σάσεξ έχει ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία και το ‘επιμελώς ατημέλητο’ look της έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ούτε ίσια, ούτε σγουρά. Απαλοί κυματισμοί που χαρίζουν μια αίσθηση κίνησης και ομοιομορφίας. Αυτό είναι που επιλέγει πολύ συχνά η Meghan Markle και δεν έχει άδικο!

#2 Δίνουμε ένταση

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και spray, μπορούμε να δώσουμε ένταση και ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση κίνησης στα μαλλιά. Αυτό βοηθάει στο να φαίνονται πιο λαμπερά, κρύβοντας ταυτόχρονα τις όποιες ατέλειες!

#3 Φροντίζουμε πάντα να έχουμε προσεγμένες άκρες

Η φυσική φθορά των μαλλιών είναι εμφανής ειδικά στις άκρες. Φροντίζουμε πάντα να ολοκληρώνουμε το look μας φτιάχνοντας το τελείωμα των μαλλιών ώστε να έχει έναν όγκο και να μην παραμένει άχαρο, καθώς έτσι προδίδει την κατάσταση της τρίχας!

#4 Επισκεπτόμαστε τακτικά το κομμωτήριό μας

Τα μαλλιά έχουν ανάγκη από συχνή περιποίηση και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και το τακτικό τους κόψιμο. Η απομάκρυνση του φθαρμένου μέρους της τρίχας είναι ο σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Και όσο και αν δεν θέλουμε να κόβουμε συχνά τα μαλλιά μας και προσπαθούμε να το αποφύγουμε με κάθε τρόπο, είναι απαραίτητο!

#5 Εφαρμόζουμε μάσκα μαλλιών

Η περιποίηση των μαλλιών μας δεν σταματάει όταν φεύγουμε από το hair salon!

Είναι στο χέρι μας να διατηρούμε μια ρουτίνα περιποίησης και στο σπίτι. Η μάσκα μαλλιών είναι απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να συμπεριλαμβάνει η ρουτίνα αυτή, καθώς ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την φθαρμένη τρίχα, εξασφαλίζοντας υγιή όψη στο τριχωτό της κεφαλής!

#6 Ελαττώνουμε τη χρήση αξεσουάρ styling

Είναι ευρέως γνωστό πόσο βλαβερή είναι η θερμότητα για τα ευαίσθητα μαλλιά μας.

Η καθημερινή χρήση ισιωτικών μπορεί να καταστρέψει την τρίχα όχι μόνο εξωτερικά, αλλά να προκαλέσει φθορά σε βάθος.

Οι hair artists προειδοποιούν να μειώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την συχνότητα με την οποία τα χρησιμοποιούμε. Εξάλλου τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά και να παίρνουν την δική τους ξεχωριστή  μορφή χωρίς να παρεμβαίνουμε!

#7 Ισορροπημένη διατροφή

Τα μαλλιά μας σχετίζονται απόλυτα με την διατροφή μας. Η υγεία μας σε όλους τους τομείς εξαρτάται με το αν λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές που καταναλώνουμε. Οποιαδήποτε έλλειψη του οργανισμού μας επιδρά και γίνεται εμφανής και στο τριχωτό της κεφαλής!

#8 Κάνε το Meghan Markle up-hairstyle

Αντί να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά για να έχουμε καθημερινά το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορούμε να εφαρμόζουμε ένα bun hairstyle, που είναι γρήγορο, εύκολο και δεν χρειάζεται να υποστούν καμία ιδιαίτερη περιποίηση ή ταλαιπωρία για να το πετύχουμε!

meghan-markle-hair-tips

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Aπέρριψαν επίσημα την απολογία της Sun για το άρθρο Clarkson

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

5+1 τρόποι για να βελτιώσετε την όψη της περιοχής κάτω από τα μάτια!

HerNews ka

Το “αόρατο” γαλλικό μανικιούρ είναι η νέα τάση που πρέπει να δεις!

HerNews ka

Ανακαλύψτε την Tropical Collection για τo Καλοκαίρι 2023 του οίκου CH Carolina Herrera, 
στην CH Boutique στο Golden Hall

HerNewskl