HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: “Αυτοί ήταν καιροί που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα”

H Madonna αποφάσισε να κάνει μια σπάνια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς και αφορούσε ένα συμβάν που θα μπορούσε να βάλει τέλος στην καριέρα της.

Η βασίλισσα της pop βρέθηκε καλεσμένη στον  Jimmy Fallon και το “The Tonight Show” με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, “Finally Enough Love”, μια συλλογή των αγαπημένων χορευτικών επιτυχιών της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, η ερμηνεία που είχε δώσει τότε το 1984 στο τραγούδι ““Like a Virgin” αν και θα μείνει σε όλους αξέχαστη, παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα της, αφού η ίδια γλίστρησε το τακούνι της, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να βουτήξει για να το πιάσει. Στη συνέχεια, καταλάθος γύρισε ανάποδα το φόρεμά της και εκθέτοντας τα οπίσθιά της.

H ίδια είχε πει σχετικά΄με αυτό πως:

 

“Αυτοί ήταν καιροί που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο”, αστειεύτηκε η βασίλισσα της pop. Η Madonna θυμήθηκε ότι οι εκπρόσωποί της στα παρασκήνια θεώρησαν ότι η καριέρα της “τελείωσε” μετά από αυτή την τυχαία “αποκάλυψη”. “Δεν ήταν καν ολόκληρος ο πισινός! Ήταν σαν… ένα κωλομέρι- σαν μισό κωλομέρι”. 

Madonna: Σχεδιάζει την πρώτη της περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέν Ντελόν: Ο εμβληματικός ηθοποιός θέλει να κάνει ευθανασία

Her News b

Δύο Αμερικανοί τουρίστες υπό την επήρεια αλκοόλ διανυκτέρευσαν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ

HerNews ka

Σεισμός-Τουρκία: Ξεπέρασαν τις 33.000 οι νεκροί – Εκατοντάδες χιλιάδες οι άστεγοι

Her News