HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 16 έως 22 Ιανουαρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που καλείστε να τις διευθετήσετε για να καταφέρετε επιτέλους να ηρεμήσετε. Επίσης ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα ή διατροφές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εργαστείτε λίγο παραπάνω. Αυτό θα σας κουράσει και θα νιώσετε εξαντλημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με το γάμο τη σχέση ή με κάποια συνεργασία σας θα ήθελα να εστιάσετε λίγο παραπάνω και να μην αφήσετε εκκρεμότητες για να αποφύγετε τυχόν παράπονα. Συγχρόνως τακτοποιείστε κάποια οικονομικά σας ζητήματα. Αν θελήσετε να πάρετε κάποιο δάνειο θα μπορέσετε να το κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας.     

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές εργασιακές υποχρεώσεις όπως και με θέματα διατροφής ή καθημερινότητας. Τώρα αν έχετε πάρει κάποια κιλά παραπάνω είναι ευκαιρία να τα χάσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, αν είστε ελεύθεροι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία που μπορεί πολύ εύκολα να οδηγηθείτε σε μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ ευχάριστα γιατί θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Τώρα δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας που θα σας αναστατώσει και θα θελήσετε και κάποιες επαφές παραπάνω. Μην φοβηθείτε και εκφράστε το ενδιαφέρον σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προκύψει μια αρκετούς από εσάς μια συνεργασία.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω για έναν από τους δυο γονείς σας να ξέρετε. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να ξεκουραστείτε αλλά και να περάσατε ο όμορφες στιγμές με το σύντροφο ή τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές και ευχάριστες  επαφές ,όπως και μετακινήσεις. Αρκετοί θα περάσετε όμορφες στιγμές με πολύ δικά σας άτομα και δεν θα λείψουν κάποιες πολύ ευχάριστες επικοινωνίες για κάποιες συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την οικογένεια .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να ψαχτείτε ως προς το ποιος σας καλύπτει συναισθηματικά και αν παίρνετε αυτό που αξίζετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε κάποια κοντινά ταξιδάκια και να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Tώρα αν χρειαστεί να κάτσετε λίγο παραπάνω στο σπίτι σας μπορείτε να το κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με εσάς σε πρώτο πλάνο θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χωρίς να δώσετε αναφορά σε κανέναν και πολύ καλά θα κάνετε. Έχετε κουραστεί αρκετά και το αξίζετε. Προς το τέλος της εβδομάδας σας βλέπω να κάνετε ένα κοντινό ταξιδάκι και να φορτίζετε ακόμα περισσότερο τις μπαταρίες σας.

      

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ένα κλείσιμο στον εαυτό σας και εσάς να θέλετε να ξεκουραστείτε. Θα ήθελα λοιπόν να το κάνετε. Να ξέρετε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα βγείτε προς τα έξω και θα σαρώσετε! Αποφύγετε μόνο τα πολλά έξοδα και μην χαλάτε παραπάνω χρήματα από ότι αντέχει το πορτοφόλι σας γιατί θα το μετανιώσετε σχεδόν αμέσως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η  εβδομάδα ξεκινάει με πολλές και ευχάριστες φιλικές επαφές. Σας δίνονται ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να περάστε υπέροχα. Αρκετοί βάζετε νέους στόχους και σχεδόν καταφέρνετε να τους πετύχετε. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως. θα πρέπει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω για να ξεκουραστείτε και να ρίξετε τους τόνους των προηγούμενων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα φορτσάρετε στο επαγγελματικό σας κομμάτι και σίγουρα θα δουλέψετε και λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές. Προς το τέλος της εβδομάδας δέχεστε προσκλήσεις από φίλους και φροντίστε να πείτε ναι γιατί υπάρχουν προοπτικές να περάστε ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους.                      

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε και είναι η στιγμή που πρέπει να κινηθείτε. Να ξέρετε όμως πως σας περιμένει και παραπάνω εργασία για αυτό μην κάθεστε, γιατί θα έχετε παραπάνω δουλειά και δεν θα σας φτάνει ο χρόνος. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα έχετε παραπάνω έσοδα απ´ ότι περιμένατε και θα γεμίσει το πορτοφόλι σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συμβατότητα με Λέων: Ο καλύτερος και χειρότερος συνδυασμός

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

HerNewskl