HerNews.gr
Social News

Χρήστος Μάστορας: Έξαλλος με θαμώνα που φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Μάστορας με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται για τα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο την ώρα που ο Χρήστος Μάστορας βρισκόταν πάνω στη σκηνή. Κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το βίντεο που έφερε στο φως το Happy Day και το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Χρήστος Μάστορας κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματός του, θεώρησε πως κάποιος από τους θαμώνες φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με απρεπή τρόπο.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha, ακούγεται ο Χρήστος Μάστορας να κάνει παρατήρηση στον εν λόγω θαμώνα ενώ ζητά να αποχωρήσει η συγκεκριμένη παρέα από το μαγαζί, λέγοντας πώς το τραπέζι θα είναι κερασμένο από τον ίδιο.

Λίγο αργότερα ο frontman των Mελισσών αποχωρεί εκνευρισμένος από τη σκηνή.

Τότε, ήταν που οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου του εξήγησαν πως πρόκειται για παρεξήγηση, με τον ίδιο να επιστρέφει στη σκηνή και να συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του.

Να θυμίσουμε ότι η σχέση του Χρήστου Μάστορα με το μοντέλο του GNTM, έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2022, όταν θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική τούς είδαν να πίνουν μαζί ποτό και να έχουν κάποιες τρυφερές στιγμές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Ακόμα μέχρι και σήμερα ωστόσο, ούτε η εντυπωσιακή Γαρυφαλλιά, ούτε και ο τραγουδιστής έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους αλλά επίσης ποτέ δεν την έχουν διαψεύσει.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Χρήστος Μάστορας εκμυστηρεύεται στην Δανάη Μπάρκα: “Ονειρεύομαι να μου αρέσω κάποια στιγμή”

Her News b

Μάνος Ιωάννου: Ποια είναι η γοητευτική Tik Toker που του έχει κλέψει την καρδιά

HerNews ka

Επιστρέφει στη σκηνή η ωραία Ελένη – Η Φουρέιρα είναι έτοιμη να τραγουδήσει ξανά μπροστά στο κοινό της

HerNews ka