HerNews.gr
Μόδα

Κηδεία τέως βασιλιά: Πέρλες, βελούδο, Hermes και Dior είχαν την τιμητική τους – Οι εμφανίσεις των royals (Εικόνες)

Κατά γράμμα τηρήθηκε το πένθιμο ενδυματολογικό πρωτόκολλο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τη Δευτέρα.

Παρότι οι εμφανίσεις των royals ήταν ιδιαίτερα αυστηρές λόγω του πλαισίου της τελετής, ατό δεν σημαίνει ότι έλειπαν η κομψότητα και η φινέτσα.

Οι κυρίες που εκπροσώπησαν τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης ήταν ιδιαίτερα σικ και έμοιαζαν σαν να βγήκαν από editorial περιοδικού μόδας.

Την τιμητική τους είχαν πέρλες, βελούδο, δαντέλες, στέκες και brands όπως Hermes, Dior, Armani και Prada.

Η γοητευτική Λετίθια, σύζυγος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας εντυπωσίασε με το sur mesure παλτό που φόρεσε στη Μητρόπολη, από τον σχεδιαστή του Παλατιού, ενώ τα βλέμματα έκλεψε η τσάντα της από τον οίκο Armani και οι κλασικές Prada ψηλοτάκουνες γόβες της.

Το look της «βαρυπενθούσας» Μαξίμα σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Η βασίλισσα της Ολλανδίας εμφανίστηκε με φόρεμα και τσάντα του βελγικού Οίκου Natan, τα οποία συνδύασε με πιο casual μπότες Gianvito Rossi.

Όσον αφορά στην εμφάνιση της υπέρκομψης Μαρί Σαντάλ, συζύγου του Παύλου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το μαύρο σατέν headband Prada μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Το αξεσουάρ που φόρεσε στα μαλλιά της την ημέρα της κηδείας αποτελεί αγαπημένο αξεσουάρ των it girls, που χαρίζει στιλ και φινέτσα.

Στην κηδεία του παππού της, η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, κράτησε ένα πουγκί Chanel, φόρεσε σουέτ γόβες Manolo Blahnik και βελούδινο μίντι φόρεμα του βρετανικού brand Vampire’s Wife.

Η σύζυγος του εκλιπόντος, Άννα-Μαρία φόρεσε στην κηδεία ένα εντυπωσιακό κολιέ με μαργαριτάρια και διαμαντένιο σταυρό, το οποίο είχε μάλιστα φορέσει και την ημέρα του γάμου τους, το 1964.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Αυτός είναι ο λόγος που ντύθηκε ξανά νύφη!

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: Φόρεσε τα all time classic παπούτσια της άνοιξης

HerNewskl

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

HerNewskl