HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Το πάρτι γεννεθλίων που έκανε στην 5χρονη κόρη της Chicago με θέμα “Hello Kitty”

Η Kim Kardashian έκανε στην κόρη της Chicago το πάρτι γενεθλίων των ονείρων της, μοιράζοντας με τους θαυμαστές της μια γεύση από το πάρτι με θέμα τη Hello Kitty στο TikTok , λέγοντας σε ένα βίντεο, «Χρόνια πολλά, Chicago. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 5 ετών».

H εορτάζουσα Chicago που έκλεισε τα 5 της χρόνια, χτένισε τα μαλλιά της με ροζ πλεξούδες για να ταιριάζει με τη διακόσμηση που εκτείνεται σε ολόκληρο τον κάτω όροφο της συνήθως μινιμαλιστικής έπαυλης της Kardashian στο Calabasas της Καλιφόρνια.

@kimkardashian♬ original sound – Kim Kardashian

H Kim Kardashian είχε μάλιστα τοποθετήσει ένα ροζ χαλί για τη μεγάλη μέρα μαζί με καμάρες από ροζ μπαλόνια που έφταναν μέχρι την οροφή και επιγραφές Hello Kitty που φορούσαν κολιέ «Chi».

Το πάρτι περιλάμβανε ζωγραφική προσώπου, σταθμούς κεραμικής Hello Kitty και δύο τσουλήθρες που οδηγούσαν σε ένα τεράστιο λάκκο με μπάλες.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας των Kardashian ήταν παρόν στα γενέθλια της Chicago, από ότι φαίνεται δεν παρευρέθηκε ο Kanye West και η νέα του «σύζυγος», Bianca Censori.

Η σταρ των “Kardashians” και ο ράπερ – που έχουν επίσης παιδιά North, 9, Saint, 7 και Psalm, 3 – οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Νοέμβριο του 2022 μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Νωρίτερα η Kim Kardashian ανέβασε και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της γράφοντας: «Η δίδυμη μου. Χαρούμενα 5α γενέθλια. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 5!

Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου, είναι το καλύτερο συναίσθημα σε ολόκληρο τον κόσμο. Είσαι το πιο χαδιάρικο γλυκό ανόητο πιο ανεξάρτητο στορικό κορίτσι σε όλο τον κόσμο και σε αγαπώ τόσο πολύ!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Τσαγκρινού: Η μεγάλη αλλαγή πριν την πρεμιέρα

Her News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «20 χρόνια έχουν περάσει, ξεπέρασε το…»

Her News b

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιό της

HerNews ka