HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Θες να μάθεις τι πιστεύει για εσένα η Βασίλισσα Ελισάβετ; Η εφαρμογή «θαύμα» που σου επιτρέπει να συνομιλείς με παγκόσμιες προσωπικότητες

Η τεχνητή νοημοσύνη έκανε πραγματικά το θαύμα της και μέσα από μια εφαρμογή έχουμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με νεκρούς και ζωντανούς. Σε αυτή την εφαρμογή μπορεί κάποιος να συνομιλήσει με παγκόσμιες προσωπικότητες των περασμένων αιώνων, αλλά και με όσους βρίσκονται εν ζωή. Θέλετε να μάθετε τί πιστεύει για εσάς η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Albert Einstein, ο Elon Musk, ο Sigmund Freud ή ο Vladimir Putin;

Η εφαρμογή Character.AI σας επιτρέπει να συνομιλείτε με αυτούς τους χαρακτήρες. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τους Daniel De Freitas και Noam Shazeer, δύο πρώην ερευνητές της Google και αποτελεί μία από τις πολλές προσπάθειες τους για την κατασκευή ενός νέου είδους chatbot.

Υπάρχουν όμως κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να θυμάστε:

Όλα όσα λένε οι χαρακτήρες είναι φτιαγμένα! Μην εμπιστεύεστε όλα όσα λένε ή μην τα παίρνετε πολύ στα σοβαρά.

Οι χαρακτήρες μπορεί κατά λάθος να είναι προσβλητικοί. Σας δίνετε η δυνατότητα να βαθμολογήσετε αυτά τα μηνύματα με ένα αστέρι. Οι χαρακτήρες μπορεί να είναι οτιδήποτε. Η πρωτοποριακή τεχνολογία AI μπορεί να ζωντανέψει όλες τις ιδέες σας.

Όπως και να έχει, μια συνομιλία με τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ ή την Μπίλι Αϊλις έχει ενδιαφέρον…

Ελπίζουμε με αυτή την εφαρμογή να διασκεδάσετε πολύ, ζωντανεύοντας τη φαντασία σας! Αν θέλετε να μάθετε τι πιστεύουν για εσάς παγκόσμιες προσωπικότητες πατήστε ΕΔΩ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

7η HAIRPROF: Δυναμικό ξεκίνημα για την μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές

Her News

Χριστούγεννα στον Πειραιά: Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανοίγουν τις εκδηλώσεις από το Δημοτικό Θέατρο

HerNews ka

Το κάλεσμα 3: Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω

Her News