HerNews.gr
Αφιερώματα

Άννα Μαρία και Αριέτα: Όλα όσα δεν ξέρεις για τις εγγονές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η Αριέτα και η Άννα Μαρία είναι οι δυο μεγαλύτερες κόρες της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Αλεξίας.

Οι δυο τους ήταν αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης, αυτή τη στιγμή σπουδάζουν στη Βαρκελώνη και έχουν πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά της Infanta Χριστίνα της Ισπανίας.

Η Άννα Μαρία και η Αριέτα παρευρέθηκαν στην κηδεία του παππού τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα, με τους γονείς τους Αλεξία και Κάρλος Μοράλες και τα άλλα δύο αδέρφια τους, την Αμέλια και τον Κάρλος jr.

Η κόρη του τέως βασιλιά, Αλεξία, επέλεξε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, εδώ και 20 χρόνια.
 Ζει με την οικογένεια της και τον αρχιτέκτονα σύζυγό της  στην πόλη Lanzarote.

Παρόλο που η οικογένεια ζούσε στα Κανάρια νησιά, επισκεπτόταν τον Κωνσταντίνο κάθε καλοκαίρι  στο Πόρτο Χέλι, όπου ζούσαν Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, πριν πουλήσουν την βίλα και εγκατασταθούν στην Αθήνα.

Στην κηδεία είδαμε τις κόρες της Αλεξίας και του Κάρλος να κουβαλούν τα μετάλλια και τα παράσημα του Κωνσταντίνου, πίσω από τη σορό του, τόσο στην Μητρόπολη, όσο και στην ταφή του στο Τατόι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @royalsofgreece

Η Αλεξία είχε εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη το 1992 όπου και σπούδασε ως νηπιαγωγός και ξεκίνησε να εργάζεται με παιδιά τα οποία πάσχουν από σύνδρομο Down. Εκεί δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση και με την ξαδέρφη της, την Ινφάντα Κριστίνα, με την οποία μοιράστηκαν πολλές στιγμές και δημιούργησαν μια δυνατή φιλία.

Η 20χρονη Αριέτα λατρεύει τη θάλασσα και τον αθλητισμό για αυτό και έκανε καλλιτεχνική κολύμβηση και όπως ο ολυμπιονίκης παππούς της Κωνσταντίνος, έτσι και εκείνη αγαπά πολύ την ιστιοπλοΐα. 

Επίσης σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ξαδέρφια της έχει ιδιωτικό λογαριασμό στα social media. Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν τον Οκτώβριο του 2021 στον γάμο του Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @royalsofgreece

Η μικρότερη αδερφή της η 19χρονη Άννα Μαρία γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 2003 στη Βαρκελώνη και πήρε το όνομα της από την γιαγιά της Άννα Μαρία την σύζυγο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Έχει επίσης ιδιωτικά προφίλ και δεν της αρέσουν εξίσου ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

27 Δεκεμβρίου: Η γιορτή του Αγίου Στεφάνου

HerNews ka

Τα τραγούδια που γράφτηκαν για το έπος του 1940

Her News b

Eurovision: Οι κιτς εμφανίσεις που έμειναν αλησμόνητες

Her News