HerNews.gr
Σχέσεις

Καρμικές σχέσεις: Πώς θα τις αναγνωρίσετε αμέσως;

H καρμική σχέση είναι εκείνη που θα αισθανθείς έντονα συναισθήματα από τις πρώτες κιόλας στιγμές. Η καρμική σου σχέση θα είναι εκείνη που θα νιώθεις πως γνωρίζεις τον άλλον χρόνια.

Θα θέλεις να περάσεις κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας σου μαζί του και δε θα μπορείς να “δεις” κανέναν άλλον γιατί εκείνος θα έχει κερδίσει την απόλυτη προσοχή σου. 

Συνήθως τέτοιες σχέσεις είναι γεμάτες πάθος, αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Ωστόσο, έρχονται να σου μάθουν πολλά. Σύμφωνα με την relationship coach, Mystic Michaela:

“Οι καρμικές σχέσεις είναι σα να υπήρξε μια σύνδεση στο παρελθόν η οποία μας διδάσκει ένα μάθημα και απαλλασσόμαστε από όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μας άφησε η φυγή της, όταν συνειδητοποιήσουμε μέσα μας τα όσα μάθαμε”.

Πώς θα καταλάβεις όμως αν βρίσκεσαι σε καρμική σχέση;

Tέτοιου είδους σχέσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις και συνήθως περιόδους που θέλεις να επικεντρωθείς κατά κύριο λόγο στον εαυτό σου. Βρίσκεσαι στην ίδια φάση με τον άλλον για αυτό και υπάρχουν συνεχώς δυσκολίες.

Το αίσθημα πας βρήκες την αδερφή ψυχή σου είναι αυτό που κυριαρχεί. Είναι ο καλύτερος σου φίλος και ταυτόχρονα σου εμπνέει την πιο ρομαντική εκδοχή του εαυτό σου. 

καρμική σχέση

Η συναισθηματική και ψυχική σύνδεση σας δε χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα. Συμβαίνει χωρίς καν να το καταλάβεις. Απρόοπτα. 

5 Συμπεριφορές που δημιουργούν άγχος σε μια σχέση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τρόποι για να καταλάβετε εάν ένας άντρας σας θέλει

Her News

Όταν η κολλητή σε έχει παραμελήσει για την σχέση της ..

Her News b

Η φίλη σου έχει «εξαφανιστεί»; Εδώ είναι 4+1 λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει

Her News