HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα: Η … μαρμελάδα πρόδωσε την απιστία του Πικέ

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την απιστία του Ζεράρ Πικέ προς τη Σακίρα με μήλον της έριδος την 22χρονη Κλάρα Κία.

Σχεδόν καθημερινά βγαίνουν στη φόρα τα… άπλυτα του πρώην ζευγαριού και οι ατασθαλίες του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα που διέπραξε στη σχέση του με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια.

Σε νέο δημοσίευμα της Daily Mirror, αναφέρεται ότι η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Κία, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Σακίρα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Όπως αναφέρεται, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Πικέ τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος μάλλον έφαγε το γλυκό της τραγουδίστριας.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ τελείωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια, ωστόσο η σκληρή διαμάχη ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, συνεχίζεται.

Πηγή: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τουρκία: Νέος σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Καχραμάνμαρας

HerNews ka

Emily Ratajkowski: «Οι παπαράτσι μου έχουν καταστρέψει τα περιστασιακά ραντεβού μου»

HerNews ka

Mila Kunis: Αναδείχθηκε από τα πρόσωπα της χρονιάς του περιοδικού PEOPLE

HerNewskl