HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Γιάννης Μπέζος-hernews

Αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Μπέζο: Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραβρέθηκε χθες βράδυ σε μία φιλανθρωπική μουσική παράσταση στον Ιανό, όπου οι δημοσιογράφοι του έκαναν  ερωτήσεις.

Μεταξύ των ερωτήσεων που του έγιναν καμία δεν είχε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μάλιστα κατά την απολογία του ανέφερε το όνομα του Γιάννη Μπέζου με σκωπτικό ύφος.

«Θέλω να σας κάνω μία αποκάλυψη. Φαντάζεστε ότι όλοι ήθελαν να ρωτήσουν τον Γιάννη Μπέζο για το γνωστό θέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ζητήθηκε να μην ερωτηθεί και δικαίως και εύλογα γιατί έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό το θέμα. Και παρά το γεγονός ότι ο κ. συνήγορος του κ. Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε μετά βεβαιότητας ότι δεν εννοούσε ο πελάτης του ότι ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Happy Day.

Γιάννης Μπέζος

«Ο Γιάννης Μπέζος δεν θα απαντήσει γι’ αυτό το θέμα και δεν θέλει επουδενί να τροφοδοτήσει μία τέτοια κουβέντα με οποιονδήποτε τρόπο» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Σκουλός: Αποκάλυψε on air το όνομα που έδωσε στην κόρη του!

HerNewskl

Βίκυ Κάβουρα: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Τζαβέλλα – Όλες οι πληροφορίες

HerNews ka

Ορέστης Χαλκιάς: «Είναι ιστορική στιγμή που είμαστε η πρώτη σειρά στο Netflix. Δεν το περίμενα»

Her News