HerNews.gr
Social News

Τα «βασιλικά» Instagram: Η χλιδάτη ζωή των απογόνων του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Με έντονη παρουσία στα social media, τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η νέα γενιά της τέως βασιλικής οικογένειας, μας αφήνουν να ρίχνουμε κάποιες κλεφτές ματιές στη γεμάτη δραστηριότητες, αλλά και χλιδή, ζωή τους.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, οι οποίοι είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργοί στο Instagram, έχουν πέντε παιδιά, που παρά τις βασιλικές τους καταβολές, δραστηριοποιούνται στα social media, όπως κάθε νέος της ηλικίας τους.

Ποια είναι όμως τα «βασιλικά» instagram; Πόσους followers συγκεντρώνουν οι γόνοι του τέως βασιλιά;

Τέως πρίγκιπας Παύλος

Λάτρης του κυνηγιού, της θάλασσας και των ταξιδιών, ο Παύλος ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο από τις συχνές εξορμήσεις του. Στο βιογραφικό του συστήνεται ως η «αυτού μεγαλειότης», ο εστεμμένος πρίγκιπας Παύλος της Ελλάδας. Στα social media, ως Παύλος εστεμμένος πρίγκιπας ή σκέτο πρίγκιπας Παύλος.

Παντρεμένος 28 χρόνια τώρα, με την πάμπλουτη κληρονόμο των Duty Free, Μαρί Σαντάλ, και με περιουσία που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ, μπορούν να ζουν μέσα στη χλιδή, μια ζωή σαν παραμύθι.

Αυτή τη στιγμή, ο Παύλος έχει συγκεντρώσει στο instagram 79,1 χιλιάδες followers.

Μαρί Σαντάλ: Η χρυσή κληρονόμος

H Μαρί Σαντάλ, μας συνηθίζει σε πολλές αναρτήσεις, όχι μόνο από τη χλιδάτη ζωή της με τον Παύλο, αλλά και από τις ζωές των παιδιών τους, αφού συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά κοινά στιγμιότυπα.

Γνωστή για την κομψότητα της και έχοντας στη λίστα με τους κοντινούς της φίλους τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, διατηρεί ένα μοναδικό στιλ που τραβά τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση.

Στο instagram έχει συγκεντρώσει 224 χιλ. followers

Μαρία Ολυμπία: Η πρωτότοκη

Η Μαρία Ολυμπία είναι το πρώτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Δηλώνει παρούσα στα πιο μεγάλα κοσμοπολίτικα πάρτι.

Λατρεύει τη μόδα και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί με κάθε τρόπο στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως. Το καλοκαίρι, αν και μόλις 26 ετών έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του παγκοσμίου φήμης οίκου, Louis Vuitton.

Η Olympia of Greece, με αναλογίες που θα ζήλευαν και τα πιο γνωστά μοντέλα και στυλ που μαγνητίζει, έχει συγκεντρώσει 280 χιλιάδες followers.

Κωνσταντίνος Αλέξιος: Ο περιζήτητος εργένης

Πήρε το όνομα του παππού του και είναι ίσως ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο.

Είναι εκείνος που συνόδευσε τον τέως βασιλιά στην δημόσια εμφάνισή του στην Μητρόπολη τον Οκτώβριο του 2021 για τον γάμο του Φίλιππου. Λακωνικός στις αναρτήσεις του, με τις περισσότερες να είναι εμπνευσμένες από τη φύση, συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή 195 χιλιάδες ακολούθους.

Αχιλλέας Ανδρέας: Το ανήσυχο πνεύμα

Ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής του στο modeling ο Αχιλλέας Ανδρέας δεν κρύβει την αγάπη του για τη μόδα, τη διασκέδαση και τον χορό.

Εξαιρετικά δημοφιλής στο instagram, έχει συγκεντρώσει 474 χιλιάδες followers.

Οδυσσέας Κίμων: Ο 18χρονος CEO

Ο Οδυσσέας Κίμων, το τέταρτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, στα 18 του χρόνια, έχει ήδη αναλάβει την ιδιοκτησία μίας αρκετά εξεζητημένης φίρμας ρούχων, την Gallows Humour.

Με μετρημένες στα δάχτυλα αναρτήσεις στο instagram, δηλώνει καλλιτέχνης και συγκεντρώνει 14,3 χιλιάδες followers, που όμως όλο και αυξάνονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @odysseas_of_greece

Ο μικρότερος της οικογένειας είναι ο Αριστείδης Σταύρος. Είναι μόλις 14 ετών και αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν την ομοιότητά του με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ο ίδιος λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν έχει ακόμη προσωπικό λογαριασμό, όμως τον βλέπουμε συχνά σε φωτογραφίες των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στάθης Σχίζας: Από τον Άγιο Δομίνικο στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Her News b

Μαρία Αντωνά: “Έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο Survivor, αλλά δεν το σέβεται κανείς.”

Her News b

Μάρα Δαρμουσλή: Η τρυφερή ανάρτηση με τον ενός έτους γιο της

Her News