HerNews.gr
Ελλάδα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το μνημόσυνο στο Τατόι – «Θάλασσα» από στεφάνια στο σημείο της ταφής

Την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου αναμένεται να λάβει χώρα στο Τατόι το τρισάγιο για τα «εννιάμερα» από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και πρόσωπα του στενού κύκλου του τέως βασιλιά έχουν παραμείνει στην Αθήνα ώστε να δώσουν το «παρών».

Την ίδια ώρα όμως, δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η πρόσβαση στους πολίτες που ίσως θελήσουν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση.

Πάντως, στο σημείο τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν «δρακόντεια», με περιπολικά να περιφρουρούν μέχρι αυτή την ώρα τόσο τους βασιλικούς τάφους όσο και τα ανάκτορα, σύμφωνα με το Star.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο Τατόι και προσπάθησαν με τα πόδια να φτάσουν στον λοφίσκο Παλαιόκαστρο, όπου βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι.

Αν κάποιος επισκεφθεί σήμερα το σημείο που έγινε η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα δει γύρω από το μνήμα μια «θάλασσα» από στεφάνια που έστειλαν για να τον τιμήσουν, φίλοι, συγγενείς και επιχειρηματίες.

Πηγή: Parapolitika.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μετρό: Κλειστός το Σάββατο & την Κυριακή ο σταθμός «Δημοτικό Θέατρο»

HerNews ka

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Χρυσή» η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο βάδην

Her News b

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

HerNews ka